Artwe lansează Casa de pe Chei

Sâmbătă, 29 iunie, Artwe lansează un nou proiect – “Casa de pe Chei”, un spațiu creat cu gândul de a aduna sub același acoperiș minți tinere și creative, ong-uri, artiști și proiecte faine, care se confruntă cu lipsa unui spațiu în care să-și desfășoare activitatea de zi cu zi.

Pe 29 iunie, începând cu ora 14 și până-n seară, transformăm “€œCasa de pe Chei” în spațiu expozițional, iar în grădină avem daytime party. Interiorul casei va fi reinterpretat de cei de la 441 Design Studio, Dizainar.ro, Woodbenice, Atelierul de Print, Caiverzipepereti, Moyo Design, Aerium, Alina Filipoiu, Ioana Negulescu, Victoria Tonu.

În grădină ne întâlnim la o bere rece cu Allan Dalla și Kero, care vor amenaja un perete de 50 mp, ne încântăm privirea cu biciclete custom made by Spița România și accesorii făcute pe loc de Turific Handmade. Ne sunt alături și cei de la Portocala Mecanică, iar ThatCouchFunkCollective ne pun în mișcare gleznele și animă atmosfera.

Pregătim și alte lucruri pentru eveniment, le anunțăm cât de curând.

Casa de pe Chei - Designist

“€œCasa de pe Chei” este un spațiu format din 5 camere, o bucătărie și o curte generoasă, situat pe Splaiul Unirii nr.195, în dreptul Atelierului de Producție, de partea cealaltă a Dâmboviței. În acest moment suntem în căutare de colegi de casă, cu care să împărțim cele 5 camere și cu care, de ce nu, să dezvoltăm în timp proiecte noi. Grădina va fi folosită de-a lungul verii ca spațiu de socializare, iar periodic pentru organizarea de diverse evenimente, so stay around!

Ne găsiți pe noul site www.artwe.ro – avem o echipă nouă și frumoasă, cât si pe facebook: https://www.facebook.com/CasaDePeChei, https://www.facebook.com/artwe.romania, https://www.facebook.com/events/163030243878716/.

 

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed