Atelierul de Print aduce arta mai aproape de noi la Made in RO

Atelierul de Print este un foarte bun prieten al Designist.ro. La petrecerea noastră de lansare, din Energiea, ei au realizat cele mai frumoase printuri din care se bricolau cutiuţe de păstrat lucruri fine. Dar cel mai mult îi apreciem pentru că aduc arta mai aproape de casele noastre: un print de artă semnat de ilustratori, artiști sau graphic designeri români costă de la 65 lei.

Tree City, de Mădălina Andronic

În portofoliul galeriei lor de artă digitală (pe care o iei acasă sub formă de print) sunt artiști ca Mădălina AndronicSaddo și Aitch sauVali PetrideanGhica Popa etc., iar printurile lor te așteaptă în weekend la Made in RO – Design românesc de dat în dar: La Copac, str. Pitar Moș nr. 23, colț cu Arthur Verona (aproape de Cărturești Verona și de Cinema Patria).

Tehnica folosită pentru prințul de artă se numește giclee printing, iar suportul ales, o hârtie mată de 270g/mp, aparține prințului de artă și asigură lucrării o durabilitate de până la 200 de ani: culorile nu își pierd din intensitate, iar hârtia își păstrează proprietăţile. Un interviu cu fondatorii Atelierului de Print, Ionuț Cojocaru și Cristi Dobrescu, poți citi aici.
La Made in RO, printre printurile ce vor fi expuse în spațiul La Copac, te vor aștepta în rame următoarele:

Tramvai, de Irina Dobrescu

Mermaid, de Mădălina Andronic

Anchor, de Andrei Robu

Un print de artă în serie limitată, cu certificat de autenticitate și semnătura artistului este într-adevăr un dar fin. Ne bucurăm că, odată cu Atelierul de Print, este și un cadou accesibil pentru cei mai mulți dintre noi.

Urs polar, de Oana Befort

Sâmbătă (22 decembrie) și Duminică (23 decembrie) te așteptăm cu mai multe surprize artistice de la Atelierul de Print la Made in RO – Design românesc de dat în dar: La Copac, str. Pitar Moș nr. 23, colț cu Arthur Verona (aproape de Cărturești Verona și de Cinema Patria).

Facebook event aici

 Fotografii prin Atelierul de Print

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed