Be whatever but be who you are!

De la începutul lunii martie, la IKEA vei găsi o colecție pe care nu te-ai aștepta să o găsești la ei. Este vorba de colecția limitată OMEDELBAR, care aduce în designul interior elemente din lumea flamboaiantă a modei. Mesajul colecției este “B. WHO YOU ARE” – cu alte cuvinte, acceptă-te așa cum ești și nu mai asculta ce crede lumea despre tine.

Cu produse precum pălării mari de sticlă, sau perne în formă de buze și cutii inedite pentru depozitare, OMEDELBAR este o colecție care include tot ce trebuie pentru a-ți expune îmbrăcămintea, accesoriile și personalitatea. Este creată în colaborare cu unul dintre cei mai cunoscuți stiliști și designeri de costume din lume – Bea Åkerlund, cea care a lucrat cu Madonna, Beyoncé, Lady Gaga, Rihanna și multe alte vedete.

Produsele creează senzația unui dormitor exclusiv sau a unui dressing în care ți-ai dori să tot zăbovești. Pe lângă dungi și culoarea roșie, un alt element cheie al designului colecției OMEDELBAR este jocul dimensiunilor – cum ar fi transformarea unui ceas de buzunar într-un ceas mare pentru perete și crearea unei oglinzi pentru machiaj supradimensionate.

„B. WHO YOU ARE” înseamnă să te accepți așa cum ești, indiferent de ce gândește lumea despre tine. Este vorba despre individualitate și creativitate – două elemente esențiale ale OMEDELBAR. Am vrut să fie distractivă, recognoscibilă și accesibilă tuturor”, a explicat Bea Åkerlund.

În colecția OMEDELBAR, Bea a dat viață celei mai populare pălării, inspirate de Alice în Țara Minunilor, care a devenit o vază pe care o poți umple chiar și cu produse pentru baie.

“Cu această colecție sper să inspir oamenii să gândească în afara tiparelor, să-i facă să-și asume riscuri și să se distreze, să cumpere ceva ce nu s-ar fi așteptat să găsească la IKEA. Pur și simplu – să îi inspirăm pe oameni să își trăiască viața mai mult!”, a adăugat Bea.

“A fost distractiv să lucrăm cu Bea! Are o perspectivă atât de diferită, un adevărat artist din toate punctele de vedere. Întotdeauna plină de idei și de energie creativă”, a descris Karin Gustavsson, Creative Leader pentru OMEDELBAR, colaborarea cu Bea.

Ea a contactat-o pe Bea după ce a auzit-o vorbind la un post de radio suedez. Bea s-a bucurat de colaborarea cu IKEA și a adăugat că a avut o mulțime de idei, dar a trebuit să renunțe la unele dintre ele, cum ar fi o canapea imensă în formă de pantof, având în vedere modul de lucru al companiei IKEA – cu ambalarea și transportul în pachete plate.

Ție cum ți se pare noua colecție?

Fotografii: IKEA

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed