Breakfast Collection de la Una ca Luna: scenariul pentru un mic dejun răsfățat

Un mic dejun răsfățat, când cafeaua se bea la taifas, înseamnă o zi de vacanță! Și deși avem semne că toamna se apropie, nu vrem să lăsăm să treacă senzația dimineților cu dichis, când timpul pare că are mai multă răbdare și cafeaua se bea printre flori. Anca Vintilă Dragu (Una ca Luna) ne-a ghicit gândurile și a creat Breakfast Collection.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMic dejun aristocrat. Piesele de porțelan pictat manual ale colecției Breakfast pot fi achiziționate de aici.

Una ca Luna iubește micul dejun și vrea să vă ofere un motiv de  bucurie și inspirație la începutul zilei. Cum mulți spun că acesta este momentul în care ar trebuie să mâncăm regește, piesele create sunt pregătite să facă față multor scenarii care mai de care mai capricioase.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASetul mic dejun aristocrat și cănile Frogs.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Astfel, ne putem delecta cu un mic dejun pentru Delicate, pentru Prințese, cu micul dejun al Grădinarului și Grădinăresei sau cu delicii La Taifas.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMicul dejun al Grădinarului și al Grădinăresei 🙂

Breakfast Collection - Una ca Luna - Designist (2)

Una ca Luna - Breakfast Collection - DesignistAșa trebuie să arate un mic dejun pentru prințese:

Breakfast Collection - Una ca Luna - Designist (3)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Colecția de mic dejun conține seturi funcționale, gândite special pentru divesre tipuri de mic dejun sau gustări. Motivele sunt inspirate de florile și culorile verii, emană căldură, optimism și bucurie care te însoțesc la începutul unei zile însorite.

Personajele de poveste apar pe alocuri, printre flori, pentru a te inspira și a te face să visezi și să te întorci imaginar,  în timp, la copilărie.”, ne spune Anca, creatoarea Una ca Luna.

Una ca Luna - Breakfast Collection - Designist (6)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Una ca Luna - Breakfast Collection - Designist (5)

Cană cu mânecă dantelată, flori de nu-mă-uita și o plăcintă ce merge cu cafeaua de dimineață. Dulcineea lui Don Quijote ar fi încântată…

Breakfast Collection - Una ca Luna - Designist (1)Am vrea să păstrăm această bucățică de vară și o savurăm și atunci când cafeaua ne încălzește mâinile la micul dejun 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Una ca Luna - Breakfast Collection - Designist (11)

 Găsiți seturile pentru mic dejun și detalii despre piesele lor pe site-ul Una ca Luna. Tot aici vă puteți crea și voi alte scenarii pentru un mic dejun răsfățat.

Fotografii: Una ca Luna

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed