Business-urile locale cu ADN creativ se pot înscrie în programul special Romanian Design Week

Sub tema ediției 2021 – #together – Romanian Design Week invită entitățile cu ADN creativ din București să se activeze în programul săptămânii 4-13 iunie și să contureze împreună harta de evenimente & locuri satelit ale festivalului.

Romanian Design Week lansează startul înscrierilor în programul DESIGN GO. Business-urile locale pot înscrie propria idee de eveniment pe care să îl desfășoare în săptămâna  festivalului, alăturându-se efervescenței care va avea loc în oraș sub aceeași umbrelă. Organizatorii pot fi galerii de artă, studiouri de design, ateliere, magazine, showroom-uri sau cafenele, entități orientate spre lumea designului sau entități interesate să organizeze un eveniment relevant pentru săptămâna designului local.

DESIGN GO: Satellite Events & DESIGN GO: Recommended Spots sunt cele două categorii în care creativii se pot înscrie. Pe lângă lista evenimentelor satelit promovate anual ca parte din programul RDW, organizatorii vor să creeze în 2021 o listă de recomandări speciale pentru comunitate: o celebrare a business-urilor creative locale unde pot aplica acele proiecte care nu urmează să aiba propriul eveniment special.

Pentru a face parte din programul DESIGN GO, puteți înscrie una sau mai multe inițiative până la data de 15 aprilie prin completarea formularului online. Condițiile de participare pot fi consultate aici.

Sub tema #together, festivalul Romanian Design Week va reuni în programul său online și offline organizații, designeri, inițiative, evenimente care împreună propun un focus pe importanța, succesul și contribuția pe care industriile creative le au în societate, mai ales într-o realitate post pandemică, în care suntem în căutarea unor noi moduri de a redesena viața de zi cu zi, mai preocupați de impactul asupra mediului, de viitorul pe care îl determinăm, de colaborare și de incluziune.

Spațiul central al festivalului va fi Combinatul Fondului Plastic, adresă ce reunește o comunitate artistică extrem de valoroasă și efervescentă (www.combinat.ro), și va găzdui câteva dintre expozițiile din programul #rdw2021. Mai multe despre ce pregătește ediția 2021 puteți afla aici.

Fotografii: prin RDW

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed