Cadourile Made in RO se aud și la Radio România Cultural. Fiți pe recepție săptămâna care vine!

Pregătirile la Made in RO – Târg de design românesc se intensifică, cadourile de design trec prin ultimele ajustări. Pe 20 și 21 decembrie, peste 50 de studiouri de design din toată țara  – București, Cluj, Iași, Timișoara, chiar și din Chișinău – vin să te convingă să oferi și să prețuiești cadourile de design Made in RO. Weekend-ul viitor ai de ales între sute de daruri creative la Impact Hub Bucharest (etajul 2 & etajul 3), în Piața Unirii, la doi pași de Hanul lui Manuc.

Vizual Made in RO 5 final - low res

De luni, 15 decembrie, cadourile de design românesc se aud și la Radio România Cultural. În fiecare zi a săptămânii, între 15 și 19 decembrie, poți câștiga un cadou artistic, de design în cadrul emisiunii Orașul Vorbește, de la  10:08 – 10:50, la RRC, cu Ioana Baldea Constantinescu. Fiți pregătiți și pe recepție! 🙂

“Să auzim” darurile:

Premii de design romanesc - Radio Romania Cultural - Designist (1)“Barbă Albastră” este un print de artă în serie limitată, semnat de ilustratoarea Mădălina Andronic. Vine de la Colorhood, noua față a Atelierului de Print – despre această transformare v-am povestit deja aici. Cu peste 40 de artiști români în portofoliu și 350 de ilustrații una și una, Colorhood ne va colora artistic sărbătorile la Made in RO.

Premii de design romanesc - Radio Romania Cultural - Designist (1)

Cum arată brăduțul vostru de Sărbători? Noi am alege unul miniatural, care să ne împodobească pervazul, sau biroul, sau biblioteca. Va fi din lemn, pictat manual, abstract și delicat și poartă semnătura Deco-Box: și brăduțul de pe fundalul vizualului Made in RO e tot o creație Deco-Box.

liliana-stoica-decobox-steluta-popescu-oglinzi-de-argint-DesignistPreview al colecției dedicată Crăciunului ce va fi prezentă la Made in RO – Târg de design românesc.

Premii de design romanesc - Radio Romania Cultural - Designist (3)Iar acesta este brăduțul-premiu care va ajunge la tine. Am zis că declarăm tucoaz Crăciunul 2014, dar trebuie să recunoașteți că se asortează cu un stop de roz.

În bradul de Crăciun punem fulgi de nea: decupați și gravați de designerii Alina Turdean și Anca Trestian – studio Leaf. De la traforurile în metal, noua lor colecție de decorațiuni pentru Crăciun ne încântă cu forme de decupate în lemn și plexiglas.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Cine are iPhone merită o husă pe măsura designului gadgetului. Husa pentru iPhone4/4S este un exemplu de artă aplică creat de artista Maria Dermengiu – Marie Nouvelle Studio, care imprimă pe eșarfe, genți, rochii, cutii, abajururi etc. fragmente din picturile pe care le semnează. La Made in RO vă așteaptă o colecție absolut senzațională de daruri picturale cu semnătura Mariei Dermengiu.

Premii de design romanesc - Radio Romania Cultural - Designist (6)

Câțiva Zâmburi de sezon și un tricou personalizat îți vor face Crăciunul intertextual, cu zâmbete incluse. 🙂 Zâmburii sunt creați de Ștefan și Adriana Liuțe, iar poveștile scurte pentru oameni mari iau forma unei felicitări inedite, ilustrată de graphic designerul Dan Dulău cu personaje “ieșite” din poveste.

Zâmburii și personajele lor inedite au migrat și pe tricouri cu design și tâlc.

Premii de design romanesc - Radio Romania Cultural - Designist (4)Premiul constă în 3 Zâmburi de sezon și un tricou.

Premii de design romanesc - Radio Romania Cultural - Designist (2)

Așadar, ascultați emisiunea Orașul Vorbește la Radio România Cultural, în fiecare zi a săptămânii, între 15 și 19 decembrie, și câștigați design românesc. Iar în weekend, pe 20 și 21 decembrie, vă așteptăm la Made in RO – Târg de design românesc @ Impact Hub Bucharest (etajul 2 & etajul 3), în Piața Unirii, la doi pași de Hanul lui Manuc.

FB_cover_Designist_wall

Facebook event: aici. Invită-ți și prietenii. 🙂

Fotografii: prin designerii și brandurile menționate în articol

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed