Când inteligența artificială ia decizii pentru tine. Și face asta foarte inspirat!

Mintea umană poate procesa între 3 și 5 opțiuni pentru fiecare alegere (în cazuri rare putem ajunge la 7 opțiuni înainte să le uităm pe toate). Într-o lume ideală nu ar trebui să stai pe gânduri când alegi ce mânânci, ce cumperi și ce lucruri te fac fericit. Însă, acum, oriunde te uiți, ești înconjurat de zeci de opțiuni înainte de a lua o singură decizie – cea care se potrivește cu tine, cu personalitatea ta și cu stilul tău de viață. Și ne mai întrebăm de ce suntem atât de stresați zilnic… 🙂 

Evident, deciziile luate pe fugă pot genera și erori, așa că soluțiile trebuie să fie la îndemâna ta, cât să rezolvi rapid problema. Surprinzător sau nu, soluțiile vin uneori de unde ne așteptăm cel mai puțin. De exemplu, ce faci când trebuie să alegi programul de spălare a rufelor? De cele mai multe ori, deși ai zeci de programe de spălare la dispoziție, îl folosești pe același pentru toate tipurile de țesături pentru că e alegerea cea mai confortabilă. Iar de aici vin adeseori problemele și surprizele neplăcute: de pildă, când observi că rochia sau tricoul preferat s-a deteriorat mult prea repede. 🙁

Rezolvarea apare odată cu noua generație de mașini de spălat LG cu inteligență artificială, care te scapă de o grijă în plus când vine vorba despre păstrarea hainelor ca noi un timp îndelungat.

Inteligență artificială pentru mașina ta

Mașina de spălat LG AI DD este atât de inteligentă încât alege setările potrivite chiar mai bine decât tine. Senzorul inteligent, AI DD, prezent pe noile modele, identifică singur tipul de textură și structură a materialului și adaptează mișcările cuvei în funcție de ceea ce detectează în interior, luând în calcul rezultatele analizei a peste 20.000 de date privind experiențele de spălare.

Astfel poți obține o curățare inteligentă, blândă cu țesăturile care au cel mai mult nevoie, iar hainele rămân moi un timp îndelungat. Testele au dovedit că această mașină de spălat poate reduce deteriorarea țesăturilor cu 18% în comparație cu un model convențional, prelungind durata de viață a celor mai iubite haine.

Durabilitate asigurată

Chiar dacă, de multe ori, ne limităm la un singur program de spălare pentru orice tip de haină pentru că nu știm ce program i se potrivește cel mai bine, AI DD vine ca o rezolvare sigură: la selectarea programului de bumbac, de exemplu, mașina de spălat va face diferența între jeanși, lenjerie de pat sau cămăși (toate din bumbac) și le va spăla pe folosind mișcări diferite ale cuvei și intervale de timp diferite.

În plus, nici nu-ți vei da seama când mașina se ocupă de spălatul rufelor. Motorul Direct Drive este conectat direct la tambur,  ceea ce îl face puternic, însă silențios.

Curățare rapidă în profunzime

Te-ai gândit că un program de 39 de minute poate fi suficient pentru a-ți spăla hainele preferate în profunzime? Cât te uiți la un episod din noul serial pentru care ai făcut o pasiune sau cât mergi până la supermarket, programul TurboWash 360 curăță rufele în profunzime în doar 39 de minute, fără deteriorarea materialului. Astfel că, pe lângă economia de energie pe care o faci, reduci și timpul de spălare cu până la 20%. Cele 4 duze din interior ajută ca spălarea să se realizeze mai repede, pentru că apa ajunge din mai multe direcții în cuvă, spre deosebire de o mașină obișnuită.

Adio, alergeni!

Nici legat de alergeni nu trebuie să îți mai faci griji. Datorită programelor de spălare cu abur pe care le găsești pe gama nouă de mașini de spălat cu inteligență artificială, hainele sunt igienizate, fie că vorbim despre haine de sport, ori cele de bebeluși.

Control de la distanță

Prin intermediul aplicației Smart Thinq, poți controla mașina de spălat LG AI DD de la distanță, indiferent de locul în care te afli. Astfel că, dacă ai pregătit hainele în cuvă și plec de acasă, poți porni mașina de la birou, din metrou sau chiar din altă țară, iar la finalul zilei hainele vor fi proaspăt spălate.

Grija pentru mediu și hainele tale

Mașina de spălat LG AI DD are un nivel de energie A +++ – 50%, ceea ce înseamnă că avantajele se vor simți nu doar asupra mediului, dar și asupra facturii la energie. În plus, timp de 10 ani ai garanția că acest timp de model va face parte din casa ta inteligentă.

Așadar, ți-am spus că ajutorul vine de unde te aștepți cel mai puțin? 🙂

Fotografii: prin LG

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed