Dacă ferestrele tale și-ar face propria listă de cadouri de Crăciun…

…credem că pe primul loc ar fi o soluție prin care tu să le manevrezi cât mai ușor și să te bucuri de ele în fiecare zi. Apoi, cu siguranță și-ar dori o “șepcuță” pentru vară și o “haină” de iarnă. Noi știm că se poate și asta pentru că prietenii de la VELUX ne-au povestit despre soluțiile lor de umbrire și izolare. Și că tot veni vorba de izolare, rulourile plisate-opace au fost create special pentru zilele reci – poate chiar cele din preajma Crăciunului 🙂 . Episodul 6 din serialul nostru feat. VELUX e pe cale să înceapă!

Secretul rulourilor plisate-opace VELUX constă în materialul cu structură de fagure și folie de aluminiu de la interior, care ajută la îmbunătățirea izolației termice și a climatului interior de-a lungul întregului an – da, eficiența energetică este una dintre prioritățile lor. În plus, designul fără șnururi vizibile nu este doar foarte cool, ci aduce cu sine și siguranța deplină a copiilor. Iar certificatul OEKO-TEX® atestă faptul că materialele folosite pentru fabricarea tuturor rulourilor VELUX nu conțin substanțe chimice nocive.

 

Rulourile plisate-opace primesc o notă mare din partea noastră și la capitolul variante de operare pentru versatilitatea cu care le poți așeza pe fereastră în funcție de gradul de umbrire pe care ți-l dorești. Rulourile plisate-opace sunt disponibile doar în varianta manuală.

Două bare pentru poziționarea ruloului oriunde pe fereastră – operare manuală 

Dacă preferi mai degrabă situațiile care încurajează flexibilitatea și libertatea de mișcare, atunci ți se potrivesc perfect cele două bare mobile de acționare care îți permit să moderezi lumina în funcție de preferința ta de moment.

În plus, ruloul glisează lin pe șinele laterale, iar tu îl poți opri în orice poziție preferi.

Iar dacă ai o fereastră montată la înălțime, există variante de ajutor (nu, nu ornamentele de Crăciun 🙂 ): o tijă de control, un prelungitor pentru tijă și un adaptor pentru rulouri glisante.   

Operare automată – cu întrerupător inclus

Stai într-o mansardă (wow, norocosule!) și ferestrele tale se află (foarte) sus? Nicio grijă, VELUX a gândit o rezolvare și pentru tine – întreaga gamă de rulouri cu acționare electrică sau cu motor solar, autonome, cu întrerupător inclus îți stă la dispoziție pentru ca tu să găsești soluția potrivită mansardei tale.

Tip&trick: dacă nu ai o fereastră de mansardă VELUX INTEGRA® cu acționare electrică, dar îți dorești un rulou cu acționare electrică, ai nevoie de sistemul de control KUX 110 – cere detalii și consiliere de la specialiștii VELUX. Există și varianta de a îți lua un rulou cu motor solar și în cazul acesta nu vei avea nici fire aparente pe pereți. Ca urmare, cu atât mai bine pentru estetica mansardei tale.

Poți afla mai multe despre instrucțiunile de montaj și poți folosi motorul de căutare al detaliilor ruloului VELUX care ți se potrivește aici.

Fotografii: prin VELUX

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed