Când mobila umblă cu fermoarul desfăcut

Ei bine, atunci nu-ți mai rămâne nimic de făcut decât să zâmbești complicitar și să-ți spui că un pic de ironie și ceva experiment nu strică. Designerii sud coreeni de la The: ZOOM prezintă o colecție de piese de mobilier în care ceea ce unește o bibliotecă, un raft, un suport pentru sticle de vin și un scaun este tocmai un fermoar desfăcut.

Colecția se numește ZIP:PER și este de altfel singura colecție lansată până acum (studioul lor de design a luat ființă abia anul trecut), care a primit o grămadă de recenzii bune pe site-urile și blogurile de design. Formele lor jucăușe sunt date tocmai de faptul că fermoarul este desfăcut: parcă dacă ai trage fermoarul supradimensionat, formele și volumele și-ar reveni la forma standard și simetrică cu care suntem obișnuiți.

 “Curiosity on everyday objects is the most important motif to our design. From our own angle, the objects are viewed, enlarged and reinterpreted. We call these works as ZOOM:ING. The routine objects turn into the furniture on the border of design and art through ZOOM:ING”, declară designerii pe site-ul lor.

Fotografii: prin The: ZOOM

One Comment

  1. mdf

    Foarte original si extraordinar 🙂
    Fabrica de mobila “Artmobila”, va poate oferi o gama enorma de accesorii de interier de diferite stiluri, dulapuri, usi, egger etc. Mobila de calitate, asortiment enorm!
    Nu ezitati! Detalii: http://artmobila.md/

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed