Care sunt atuurile cursului de Design Interior Creative Learning? Argumentele noastre pentru experiența ta completă.

Este cel de-al șaptelea an în care vorbim, cu același entuziasm, despre cursul de Design Interior by Creative Learning (tot noi suntem, doar că am vrut să facem o diferență între Designist și umbrela sub care ținem cursurile – Creative Learning). Între timp, cursul nostru a ajuns la sesiunea cu numărul 12 și are peste 350 de absolvenți. Ne bucură succesul său și abia așteptăm să-i cunoaștem pe noii cursanți, care vor începe cursul sâmbătă, pe 17 octombrie. Poate și tu vei fi unul dintre ei. 🙂

Găsești toate informațiile despre programă, trainer, costuri aici.
Înscrieri la: contact@creativelearning.ro. 

20Curs Design Interior - toamna 2015 - Designist Creative LearningFotografie de grup(ă) cu absolvenții cursului și trainerul Martine Claessens.

De ce îți recomandăm să urmezi acest curs?

Cursul de Design Interior te va iniția în acest domeniu vast și frumos. Este un curs pentru cei la început de drum în designul interior, care fie doresc să își amenajeze propria casă, fie să-și testeze abilitățile creative și să intre în rolul designerului de interior. O reconversie de carieră, de ce nu? 🙂

În același timp, am observat cât de mult i-a ajutat și pe cei care au deja studii în domeniu – designeri, arhitecți la începutul carierei, owneri de showroom-uri specializate în amenajări interioare, antreprenori (de pildă, proprietarii de restaurante). Le-a dat idei, i-a familiarizat cu o metodă de lucru, i-a învățat skill-uri necesare în munca cu clientul, le-a inspirat perspective noi de abordare și de prezentare a proiectelor.

Din experiența noastră și din feedback-urile cursanților noștri, credem că este cel mai bun curs pentru cei la început de drum în designul interior. Îți explicăm imediat de ce:

  • Nu este doar un curs de “educație estetică”, ci unul în care ideile wow se întâmplă pe moodboard-ul tău. Vei lucra cu materiale, texturi, decupaje direct pe moodboard, dar și digital (cu ajutorul computerului, dacă preferi să rezolvi moodboard-ul astfel).
  • Nu îți irosim timpul cu vizite nesfârșite în showroom-uri, ci, pe măsura aplicațiilor practice, primești sugestii și recomandări punctuale de surse, materiale etc. Credem că, în primă fază, cel mai important este să știi cum să îmbini armonios și coerent stiluri, culori, materiale, texturi.
  • Vei schița proiectul de amenajare pentru casa unui client și vei învăța cum îi identifici stilul, cum te mulezi pe universul lui și cum îl redai într-o amenajare.

21Curs Design Interior - toamna 2015 - Designist Creative LearningFiecare cursant primește la final Diploma de absolvire Creative Learning

  • O grupă are maximum 25 de cursanți, care în timpul celor două workshop-uri practice (cu o durată de 4 ore fiecare) se împarte în două grupe mai mici. Pentru ca fiecare dintre voi să primească atenția și timpul necesare din partea trainerului.
  • Cele 10 întâlniri de seară nu se rezumă doar la prezentări de cazuri reale, exemple de amenajări și feedback, ci și la aplicații practice, dar și mici teme pentru acasă, ce sunt discutate la următoarele întâlniri sau la workshop.
  • Cursul te familiarizează cu o metodă, un stil și etapele de lucru, dar și cu sursele și resursele de care ai nevoie în acest domeniu.

Programa completă a cursului aici.

17Curs Design Interior - toamna 2015 - Designist Creative Learning

Experiența ta va fi, așa cum ți-am mai povestit, una totală. De la locul în care se desfășoară cursul până la pauzele de cafea.

Cursul are loc acasă la noi, în zona Unirii din București, în biroul Designist & Creative Learning, amenajat cu piese de mobilier și ilustrații ale designerilor de obiect români – da, suntem de părere că spațiul are rolul lui în eliberarea energiilor creative! 🙂

Și, dacă imaginile nu spun tot, iată și feedback-urile cursanților noștri.

13Curs Design Interior - toamna 2015 - Designist Creative Learning 15Curs Design Interior - toamna 2015 - Designist Creative Learning

Înscrie-te la curs AICI sau cu un e-mail la contact@creativelearning.ro.

Vezi mai multe fotografii de la curs de pagina de facebook Creative Learning.

Fotografii: Dedi Grigoroiu, Creative Learning

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed