Casa din vis transformată în realitate pentru 18 copii din SOS Satul Copiilor București

IKEA România și SOS Satele Copiilor au încheiat proiectul „Împreună pentru casele familiale din SOS Satul Copiilor Bucureşti”, în cadrul căruia 3 case familiale au fost mobilate cu toate cele necesare. Pentru finalizarea celor 3 case, compania a donat produse de mobilier și decorațiuni în valoare de 270.000 lei. 18 copii din SOS Satul Copiilor București locuiesc acum în case mai vesele și colorate, amenajate cu mobilă IKEA potrivită personalității și nevoilor specifice vârstei lor.

SOS Satul copiilor - Ikea - Designist (6)

Echipa magazinului a planificat în detaliu și a mobilat 9 dormitoare pentru copii și 3 pentru mame, 3 băi pentru copii și 3 pentru mame, 3 living-uri, 3 bucătării și holurile. Copiii se vor bucura de paturi mai confortabile în care să doarmă liniștiți, birouri complete cu toate accesoriile necesare pentru teme și spații de depozitare încăpătoare.

SOS Satul copiilor - Ikea - Designist (4) SOS Satul copiilor - Ikea - Designist (5)

În dezvoltarea proiectului au fost implicați 70 de angajați din mai multe departamente, care au lucrat voluntar pentru finalizarea celor 3 case. Echipa IKEA s-a întâlnit la începutul proiectului cu copiii, pentru a afla nevoile lor și a alege culorile și produsele pe care le preferă, a continuat cu conceperea planurilor detaliate de amenajare, colectarea și transportul produselor și a încheiat proiectul odată cu montarea pieselor de mobilier, alături de echipa SOS Satul Copiilor București.

SOS Satul copiilor - Ikea - Designist (3)

La proiectul „Împreună pentru casele familiale din SOS Satul Copiilor Bucureşti” au contribuit și clienții IKEA România, care au scanat, în luna aprilie a acestui an, 25.352 de carduri IKEA FAMILY. Fiecare scanare de card s-a transformat într-un leu donat de IKEA România pentru acest proiect, suplimentat apoi cu suma necesară pentru a finaliza cele 3 case.

SOS Satul copiilor - Ikea - Designist (1)

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed