Casetele iLUX: cât de multe face un mic dressing de catifea pentru bijuteriile și ceasurile tale

Poate nu te-ai gândit până acum, dar hainele tale au un tratament special față de bijuterii. Pe ele le organizezi în funcție de sezon, de culori, de material. Dar bijuteriile? Stau încolăcite unele în altele și abia reușești să descâlcești lănțișoarele între ele? Sau stau toate într-un sertar nu tocmai destinat acestui rol, ori agățate într-un suport tip copăcel, iar dacă tragi mai tare de perechea de cercei dimineața… se clatină tot “copacul”?

Dacă ți se aplică doar unul dintre scenariile de mai sus, e cazul să intervină un minidressing de catifea în viața ta. 🙂 Casetele iLUX.ro sunt atât de șic finisate și smart compartimentate, încât cu greu le putem numi doar cutii de bjuterii.

ilux casete ceasuri bijuterii - Designist (7)Cutie de bijuterii Amada, sub forma unui minidulăpior, cu casetă detașabilă care îți poartă bijuteriile cu grijă și în călătorii.

Cred că ne dai dreptate când spunem că fiecare dintre noi are mai mult de trei perechi de cercei, cu siguranță mai mult de trei medalioane, măcar un inel și o broșă. Așadar, fără a fi colecționare, avem deja o minicolecție de bijuterii… ce trebuie păstrată în ordine. Vă spunem un secret, ne place ordinea la fel de mult pe cât ne plac bijuteriile. 😉

Multe dintre voi asociați poate cutia de bijuterii unor rațiuni sentimentale – pare că vine mai mult din vremea bunicii. Sau, probabil, în economia spațiului mic ezitați să aduceți un nou obiect. Însă tocmai într-o astfel de cutie stau cheia și ideea: te ajută să înlocuiești un sertar încâlcit sau un suport nepractic cu un mic cufăr decorativ, compact și extrem de funcțional. În compartimentele căruia, din catifea sau piele, bijuteriile stau mândre de ele – nu se zgârâie și nu se deteriorează.

ilux casete ceasuri bijuterii - Designist (3)Nu credem că există bijuterie care să nu-și găsească locul într-unul din compartimentele celor 6 niveluri ale casetei de bijuterii Gioconda! Merită să-i citești descrierea pe site-ul iLUX.ro și să-i urmărești filmul de prezentare. Gioconda îți va imprima ție un zâmbet misterios pe chip la descoperirea portofelului fin din piele, căptușit cu catifea, ce va transporta delicat kit-ul accesoriilor de călătorie.

ilux casete ceasuri bijuterii - Designist (4)

 Caseta de bijuterii Stackers, în nuanțe de lavandă, se desface în trei compartimente separate, ce pot fi unificate apoi într-o cutie compactă. Tu alegi care e ordinea compartimentelor în funcție de inspirația zilei. Pentru o depozitare versatilă.

ilux casete ceasuri bijuterii - Designist (5)

O altă casetă de bijuterii Stackers, dusty pink, detașabilă. Vezi materialul video corespunzător acestui model aici. Pe site-ul iLUX.ro, toate cutiile de bijuterii marcate cu semnul camerei de filmat vin la pachet și cu un film de prezentare, ca să le vezi pe larg toate funcțiunile.

ilux casete ceasuri bijuterii - Designist (13)

Casetă de bijuterii Stackers Pink Sunset, căptușită cu cea mai fină catifea… fucsia, ca bijuteriile tale să strălucească în siguranță.

De curând am fost la târgul Autor, ceea ce ne-a confirmat că inovația, varietatea și delicatețea colecțiilor de bijuterie contemporană trebuie să fie dublate de recipiente pe măsură. Doar nu te poți lăuda cu podoabe cu semnătură și apoi să le depozitezi la grămadă într-un sertar oarecare sau să le iei cu tine în călătorie într-un banal portfard.

În plus, toate aceste mici dressing-uri de catifea, ergonomice și compacte, fac ca podoabele tale să încapă într-un spațiu nu mai mare decât o gentuță: pentru că sunt compartimentate inteligent, niciun colțișor nu e irosit. Iar pe lângă depozitarea eficientă, să nu uităm că Amada, Ava, Blanca sau Gioconda îți vor face noptiera sau măsuța de toaletă să arăte designist șic.

ilux casete ceasuri bijuterii - Designist (8)Casetă Ava, cu oglinda-oglinjoară care te ajută să alegi cea mai fină bijuterie din comoară. 

ilux casete ceasuri bijuterii - Designist (9)Caseta de bijuterii Blanca va arăta foarte decorativ pe o etajeră sau pe noptieră.

ilux casete ceasuri bijuterii - Designist (11)Caseta Onix, cu pernițe și sertare ce ascund spații noi, este un bestseller. Fiecare cutie are ascunzișurile ei. Semnul camerei de filmat de pe site e un indiciu că mai ai câteva cutiuțe ascunse de descoperit. 

De ce ne plac aceste cutii smart de bijuterii? Pentru că, s-a demonstrat deja, noi, femeile, apreciem cu atât mai mult un cadou cu cât îi descoperim laturi și funcțiuni ascunse – ne-au cofirmat-o și prietenii de la iLUX pe blog. Ce mai, ne place să explorăm subtilitățile. 🙂

Cum ținem cutia doar pentru noi, pentru că la fel de mult ne place să nu împărțim cadourile? Aceasta este partea a doua a lecției șic de organizare pe ziua de azi. Odată cu caseta de bijuterii pentru tine, pune pe lista moșului și o cutie de ceasuri pentru el.

ilux casete ceasuri bijuterii - Designist (12)Există și casete destinate atât bijuteriilor, cât și ceasurilor. Dar cel mai bine e ca fiecare să aibă cutia lui cu comori. Așadar lista ta va avea două categorii: cadouri pentru femei și cadouri pentru bărbați.

cutie 10 ceasuri cu capac windroseCutia WindRose, cu 1o ceasuri, pentru domnii care iau ceasurile în serios

Da, bărbaților le plac ceasurile. Și, dacă ceasul și-l aleg singuri, sperăm că nu te aștepți să se întâmple la fel și în cazul cutiei-cadou. 🙂 Nu numai că prietenii de la iLUX ne-au confirmat bănuiala, dar o prietenă foarte apropiată ne-a povestit de curând cum a reușit să-și surprindă soțul cu un astfel de gadget de catifea, care îi ține ordonate accesoriile prețioase. El, care nu se lăsa ușor impresionat, i-a dat cadoului atenția cuvenită un gadget care-i organizează comoara.

Însă nu vorbim doar despre cei care au o colecție (mai mult sau mai puțin impresionantă) de ceasuri, ci și despre domnii care au nevoie să-și țină laolaltă ceasul, ochelarii, papioanele și butonii. Pentru că, multe dintre cutii au și sertare sau compartimente speciale, unde pot fi păstrate toate aceste mici obiecte.

cutie ceasuri si alte accesorii stackersO cutie versatilă, pentru ceasuri și alte accesorii masculine, de la Stackers.

ilux casete ceasuri bijuterii - Designist (14)Cutie Dulwich pentru trei ceasuri, cu sertar suplimentar pentru accesoriile unui bărbat stilat

ilux casete ceasuri bijuterii - Designist (15)Cutie WindRose pentru opt ceasuri. Elementul surpriză al cutiei îl reprezintă sertarul spațios, menit să depoziteze și alte accesorii.

ilux casete ceasuri bijuterii - Designist (16)Cutie din piele naturală, pentru zece ceasuri, cu sertar.

Vă mai spunem un secret: le plac foarte mult cutiile maro, nu doar cele negre. Și acum chiar vă lăsăm să pregătiți lista pentru Moșul. Nu mai e chiar atât de mult timp până la Crăciun. Sau, și mai bine, pentru 30 noiembrie, de Sfântul Andrei. Cu casetele de bijuterii și cutiile pentru ceasuri de mai sus chiar poți face niște oameni fericiți. Micile lor comori își vor găsi căsuțe trainice, extrem de cochete.

Scenariile care anunță cadouri și multe flori ne-au fost inspirate de Botanique bouquet de café, o cafenea-florărie unde darurile cu dichis au călătorit pentru o ședință foto. Altfel, îți dorim să călătorească cu tine în lumea largă. 🙂

ilux casete ceasuri bijuterii - Designist (6)

Dacă ai nevoie și de alte surse de inspirație pentru cadouri personalizate, apelează cu încredere la prietenii de la iLUX.ro. Sperăm că nu le-ai uitat deja ceasurile suprarealiste care destind orice birou.

Fotografii: Bogdan Dincă

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed