Cât de bine îți cunoști orașul? Te invităm să descoperi nordul Bucureștiului.

Un grup de prieteni și-a propus în urmă cu ceva timp să transforme turiștii în localnici și localnicii în turiști. Și-au dat numele Local Hosts și organizează tururi prin București și în proximitatea lui și cred că experiențele memorabile nu țin de o cantitate mare de informații, ci mai degrabă de micile detalii surprinse spontan. Pentru că Bucureștiul este un oraș viu și interesant, care merită iubit de locuitorii lui și descoperit de turiști.

Echipa Local Hosts este și anul acesta alături de Romanian Design Week 2021, cu un tur ghidat, de aproximativ o oră și jumătate, prin nordul Bucureștiului.

Vei descifra, la pas, o serie de repere importante ale zonei precum:

  • Parcul Herăstrău și împrejurimile
  • Casa Presei Libere
  • Romexpo
  • Combinatul Fondului Plastic
  • Facem un scurt popas și lângă celebra ”Vilă cu clopoței”, admirăm fântâna Miorița și Gara Băneasa și pășim în zona vechilor mahalale care se întindeau pe vremuri până în punctul final al plimbării noastre, Combinatul Fondului Plastic. Aici veți putea vizita expoziția centrală a Romanian Design Week 2021 – aruncă un ochi aici, să vezi un preview.

Cum te înscrii? Trimite un mail la adresa book@local-hosts.com, iar ei îți vor trimite confirmarea de participare și instrucțiuni legate de protocolul de siguranță. Iar dacă vrei să sari peste partea cu mailul nu-i nici o problemă, ne spun ei, ești binevenit oricum.

Locul de întâlnire este aici: https://goo.gl/maps/QtQipRPrqGdQTXKU9
Când: pe 13 iunie, de la 12.00 la 13.30
Facebook event aici

Participarea este gratuită. Enjoy! 🙂

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed