Cât de fain a fost la cursul de Design Interior de la Cluj!

Au trecut aproape doi ani de când Creative Learning, școala de cursuri creative inițiată de noi, a depășit hotarele Bucureștiului. Așa cum era, poate, previzibil, primul oraș în care ne-am extins a fost Cluj-Napoca, iar apoi, începând de anul trecut, cursul de Design Interior a câștigat adepți și în alte orașe cu vibe de schimbare, precum Iași și Timișoara.

Trei este o cifră norocoasă :), și asta pentru că suntem în toiul pregătirilor celei de-a patra ediții a cursului de Design Interior de la Cluj, care va avea loc în weekend-ul 21-22 aprilie. Și cine știe câte mai urmează…

Design Interior ClujAstăzi îți povestim cum s-a desfășurat ediția anterioară a cursului, când 25 de participanți curioși au avut ocazia să învețe de la trainerul Martine Claessens regulile conturării unei amenajări armonioase, dar și secretele unei relații de succes cu clienții.

Formula cursului presupune sesiuni de lucru intensiv pe parcursul a 4 workshop-uri de câte 4 ore fiecare, derulate într-un weekend. După aceea, vei avea impresia că ai băut un energizant de… inspirație și vei simți că pofta de schimbare nu apare doar primăvara, ci oricând ești expus la idei și perspective noi, la concepte cu fir roșu, la spații scenografice și, de ce nu, la metode de lucru cu un potențial client.

Edițiile anterioare au avut loc la Impact Hub Cluj, colorat, vesel și energizant. A fost locul perfect de întâlnire: spații generoase, design cool și atmosferă fresh. Alegem întotdeauna spații care să-i inspire pe cursanții noștri și rămânem fideli acestui principiu.Design Interior Cluj

Și, dacă tot am adus vorba despre cursanți, trebuie să vă spunem că am avut alături oameni din diverse domenii: un arhitect la început de drum, o elevă care își căuta vocația, un psiholog, antreprenori cu afaceri conexe designului de interior, dar și persoane cu o pasiune pentru frumos și transpunerea simplă și creativă a frumosului în spații de locuit.

Ne-am bucurat să-l întâlnim printre cursanți și pe proprietarul uneia dintre cele mai admirate case din Cluj pe care vi le-am prezentat de-a lungul vremii – probabil că vă amintiți articolul nostru despre ceea ce clujenii numesc Casa Pistruiatu’. Dacă nu, îl găsiți AICI.

Design Interior Cluj Iată ce au avut de spus o parte dintre absolvenții cursului nostru:

Tiana, arhitectă: „Pentru că lucrez puțin și în zona de design interior, vreau să îmi completez informațiile cu chestiuni de bază care îmi lipsesc în acest moment. De exemplu, vreau să învăț cum să prezint clienților moodboard-uri într-un mod eficient. Și vreau să pot combina diverse stiluri, să nu mă mai duc într-o singură direcție, cum fac acum.”

Design Interior Cluj

Ana, psiholog: „Cursul m-a ajutat cel mai mult prin faptul că mi-a dat un framework în care să îmi organizez ideile și cunoștințele în așa fel încât să le pot folosi într-un mod logic și structurat. M-a bucurat că, așa cum mă așteptam, am regăsit și chestiuni care țin de meseria mea în programa de curs. Și vreau să mai spun că îmi place tare mult de Martine pentru că este directă și, în același timp, încurajatoare.”

Design Interior Cluj

Nick, muzician: „Martine este foarte simpatică și autentică, un pedagog foarte bun și o persoană one of a kind. Mi-a limpezit caracteristicile stilurilor arhitecturale și m-am bucurat că a intrat în detaliu în stilurile care îmi plac în special: Mid Century și Art Deco.”

Design Interior Cluj

Simona, economist: „Mi-am renovat apartamentul cu un designer și atunci mi s-a părut foarte interesant să urmăresc jocul cu spațiile, de aceea am ales să vin la acest curs. Acum, la final, m-aș duce acasă și aș scoate o parte din mobilă, aș pune mai multă culoare, mai multe elemente care să dea o amprentă personală locuinței.”

Design Interior ClujNoi putem să adăugăm că, după ce au deprins noțiuni despre culoare, stiluri, materiale și texturi, dar și despre abordarea spațiilor mici sau a celor mari, despre efectele luminii în decor și rolul accesoriilor, cursanții au avut ocazia să-și realizeze propriul moodboard creativ în care să aplice ceea ce au învățat în cadrul exercițiilor practice.

Design Interior ClujParticipanții la cea de-a doua ediție a cursului de Design Interior de la Cluj vă salută!

Dacă și tu vrei să te numeri printre absolvenții cursului de Design Interior de la Cluj, înscrie-te la următoarea ediție, care va avea loc pe 21 și 22 aprilie. Mai multe detalii găsești AICI.

Și nu uita! Dacă te înscrii împreună cu (cel puțin) un prieten/o prietenă, primiți fiecare o reducere de 10%. Te așteptăm! Scrie-ne la contact@creativelearning.ro.

Fotografii: Creative Learning

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed