CONCURS! De 8 Martie, poți câștiga un cadou cât se poate de feminin: un curs de Design Textil aka 4 ore de tricotat o geantă supercool.

Sâmbătă, pe 24 martie, te invităm să tricotăm împreună la cea de-a doua ediție a Cursului Textil: Design de obiect. Și ce ne-am gândit? Să oferim, de 8 Martie, un loc-cadou unei Designiste care vrea să mai lase telefonul și grijile de la job deoparte și să restarteze creativ senzațiile binefăcătoare ale lucrului de mână.

Update: Ne-au plăcut răspunsul și, mai ales, intenția Alexandrei (a comentat pe 9 martie, la ora 18.54). Alexandra, felicitări, ai câștigat un loc la workshop! Te vom contacta chiar azi pentru detalii.

Proiectul de curs: o geantă cool, tip pouch, cu care vei pleca acasă. Pregătim deja kit-urile de lucru și sala pentru un număr de maximum 10 pasionate de lucru manual, care vor să înveți tehnicile firului textil și secretele tricotatului. 🙂 Cursul va dura de la 10.00 la 14.30, iar AICI găsești toate detaliile.

Arsenalul de lucru: andrele groase și benzi textile colorate, moi și plăcute la atingere. Iar cadoul e dublu: și cursul, și geanta cool, cu care pleci acasă.

Ca să intri mai ușor în atmosfera de workshop, îți povestim AICI despre despre cum a fost la ediția anterioară. Am petrecut împreună peste 4 ore de creativitate, povești, glume și râsete care ne-au făcut și pe noi, echipa Designist & Creative Learning, să începem să tricotăm.

Erika Popliceanu, creative textile expert, te va ghida în călătoria în lumea firului textil.

Cum poți câștiga locul la workshop-ul de Design Textil?

Spune-ne, printr-un comentariu (de max. 5-6 rânduri) la acest post, în ce contexte vei purta geanta cool, pe care o vei lucra la curs și cu care vei pleca acasă. Fii cât mai creativă atunci când dai răspunsul, pentru că cel mai ingenios răspuns câștigă. 🙂

Fiecare concurentă are voie să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post). Deadline: vineri, 16 martie, ora 23:59. Succes tuturor!

Unde are loc? La biroul Designist.ro & Creative Learning – zona Bd. Dacia,
aproape de Piața Romană.

Și, pornind de la vorbele lui Albert Einstein “Creativity is contagious. Pass it on.”, dă mai departe vestea prietenelor tale, care se pot înscrie toate cu 10% reducere, dacă vin împreună cu tine la curs. Asta daca vei câștiga, bineînțeles. 🙂

Între noi fie vorba: și dacă nu câștigi, dar te înscrii la workshop împreună cu o prietenă, veți primi amândouă un discount de 10%. Facebook event AICI.

Pentru informații despre trainer, programă și calendar, intră AICI. Te poți înscrie completând formularul de AICI sau printr-un e-mail la contact@creativelearning.ro.

Fotografii: Creative Learning
Fotografie geantă tricotată: eatmeblog.com

14 Comments

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed