CATable, o masă pentru noi, un paradis pentru pisici…sau hei, îți aleargă o pisică prin masă!

Trebuie să recunosc: când am văzut imaginile cu masa/ascunzătoarea/culcușul felin CATable (vai, ce nume simpatic! ♥), am oftat un pic la gândul că motanul meu supraponderal n-ar reuși să se strecoare prin golurile-surpriză. Dacă la fel te gândești și tu despre propriul pisic, stai fără grijă, designerul Ruan Hao, care a creat masa pentru biroul de arhitectură LYCS din Hong Kong, i-a luat în calcul și pe cei mai rotofei dintre miorlăitori: a conceput pasaje secrete suficient de late și intrări suficient de largi și pentru trupurile ceva mai rotunjoare, dar cel puțin la fel de curioase ca surorile lor mai suple.

CATable

CATableCATable

Potrivit designerului, masa din lemn a fost creată ca să scutească stăpânii de pisici de ritualul ultracunoscut al îndepărtării pisicilor de laptopul la care lucrezi în fiecare zi. Tu continui să te concentrezi, colegii de apartament cu coadă continuă să se distreze în preajma ta. Asta când nu te întrerupi ca să le faci poze, recunoaște!

CATable CATable

Unde mai pui că asimetria picioarelor mesei și geometria organică a blatului poate să fie exact stropul ăla de ludic de care are nevoie biroul tău 🙂 .  CATable

Fotografii: prin LYCS

2 Comments

  1. Anamaria Ciuciumis

    Vreau sa achiziționez aceasta masa. Preț și detalii va rog. Mulțumesc

  2. Designist.ro

    Bună, Anamaria! Din informațiile pe care le avem, masa nu se comercializează în România, cel puțin deocamdată.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed