Ce-ai zice să lucrăm din parc azi? Din biroul din The Park Apartments, adică.

Ce vezi când îți ridici privirea din ecranul în fața căruia lucrezi în fiecare zi? Stai, nu te grăbi cu răspunsul. Mai bine îți conturăm noi o imagine: o terasă de 78 mp, care înconjoară întregul spațiu comun de lucru, un separator cu plante naturale, birouri din lemn natur și un întreg decor în nuanțe de pământ, senine, care nu-ți întrerup firul creativității. Sau asta ai vedea dacă ai lucra în fostul birou al dezvoltatorului Hanner, din complexul rezidențial The Park Apartments, care este gata să se mândrească cu un nou proprietar. Iar reciproca este valabilă :). DA, este de vânzare!

Înainte să intrăm în culisele amenajării, trebuie să facem o paranteză și să te aducem la zi cu povestea The Park Apartments. Asta pentru că, din 2015, când povesteam despre garsoniera cu leagăn și alte amenajări cu design românesc, complexul rezidențial aflat la doar 300 m distanță de Parcul Tineretului din București a dus ideea de locuire și comunitate la un alt nivel.

Grupul Hanner a desfășurat un studiu de piață care i-a arătat că piața imobiliară din România a început să mizeze cu precădere pe spații compartimentate eficient, pe priveliște și spații verzi, pe finisaje de calitate și pe o comunitate cu principii comune de viață. Ca urmare, The Park Apartments a continuat să crească, a ridicat încă trei corpuri de clădire și a pus și mai mult accentul pe design, peisagistică și spațiile comune create pentru locatari.

birou

birou

Biroul echipei Hanner a fost prima piesă a noului puzzle – primul apartament amenajat la parterul blocului 2 al complexului, deasupra căruia s-a construit întreaga clădire 🙂 . Proiectul poartă semnătura arhitecților Attila Kim și Bogdan Ciocodeică, aceiași care sunt responsabili și de amenajarea spațiilor comune ale The Park Apartments – lobby-uri, coridoare și clubul rezidenților (un apartament de două camere care va putea fi folosit pentru întâlniri, ședințe sau petreceri de întreaga comunitate de rezidenți a complexului, inclusiv de viitorii proprietari ai biroului).

birou

La fel ca întregul ansamblu, și biroul se mândrește cu apropierea de parc, așa că open space-ul este partiționat de un panou-oglindă care lasă la vedere plantele naturale dintre mesele de lucru. birou

În prezent, toate cele patru blocuri ale complexului sunt complet ocupate, așa că a venit momentul ca echipa dezvoltatorului Hanner să se mute, și la propriu, și la figurat, către un nou proiect, într-o altă zonă a Capitalei. Iar biroul lor de 112 mp, cu accente industriale, și terasa așteaptă o nouă echipă care caută un spațiu cu design inclus. Pentru că da, biroul vine la pachet cu întreaga amenajare custom made, gândită de echipa de arhitecți Kim-Ciocodeică, și cu piese de design, pe care ni le-am dori și noi în propriul birou – setul de Albe de la Ubikubi îl avem, dar un Eames House Bird de la Vitra cine nu și-ar dori? 🙂

birou

Swivel chair de la Scandinavian Design House

birou

birou

Mobilierul din lemn din întreaga amenajare este custom made de Linea Furniture. Pe lângă el, poate ai observat și betonul aparent, care dă tușa industrială.   

birouPlanul biroului

Suprafața biroului este împărțită între sala de întâlniri, open space-ul cu birouri, cabinele de telefon (create special pentru momentele în care ai nevoie de liniște pentru un Skype call, o documentare sau, pur și simplu, ca să-ți aduni ideile), o bucătărie și o baie – toate suficiente pentru o echipă de 12-15 oameni. De pildă, noi am vedea aici o echipă flexibilă, din industriile creative sau IT, care e pregătită să se bucure și de confortul și siguranța unui spațiu rezidențial, și de libertatea apropierii de parc. Îți spunem din propria experiență a unui birou aflat la 3 minute distanță de parcul Grădina Icoanei: uneori, masa de prânz/un picnic în parc e cea mai bună idee 🙂 .

birouCabina de telefon/Skype izolată fonic, pentru mai multă intimitate. 

birou birou

Iar dacă nu ai timp să ajungi până în parc, terasa o să îi țină locul. Mobilierul pentru exterior rămâne și el pe poziții pentru noii cumpărători. 

Cât despre confortul și siguranța de care îți spuneam mai sus, aici intră în scenă parcarea subterană, ale cărei ziduri din beton au fost “îmblânzite” de artiștii urbani de la Sweet Damage Crew, parcarea de biciclete din curtea comună și serviciile de pază pe care o să le ai la dispoziție. Despre toate serviciile post-vânzare poți să citești mai multe aici.

Îți spuneam că peisagistica și spațiile comune au fost două dintre preocupările principale ale celor de la Hanner în ceea ce privește The Park Apartments, iar asta se vede acum cel mai bine. Spațiile verzi ale complexului, locurile de joacă și pistele de biciclete înseamnă peste 2.000 mp plasați în spațiul dintre cele trei blocuri noi, pentru mai multă discreție și intimitate. De proiect s-au ocupat arhitecții peisagiști RPR, care au ales speciile de plante așa încât să formeze o cupolă deasupra spațiilor de joacă pe tot parcursul anului și să diferențieze cele trei intrări în blocuri. Noi n-am apucat să le vedem deocamdată, pentru că plantele sunt în creștere, dar așteptăm să ne trimiți tu fotografii după ce te muți 🙂 .

birou

birou

Iar dacă vrei să începi ziua de lucru în forță (sau să o termini 🙂 ), complexul The Park Apartments e traversat și de o pistă de jogging!   

Dacă te încântă ideea unui birou în mijlocul naturii, noi îți recomandăm să iei legătura cu Adriana Bîzgan, director de vânzări la The Park Apartments, care îți va face un tur avizat și îți va da toate detaliile.

Datele ei de contact sunt: tel.: +40 730 849 005 /
e-mail: adriana@thepark.ro

Adresa The ParkStrada Pajiștei nr. 30, sector 4, București
Web: www.thepark.ro
Facebook: https://www.facebook.com/ThePark.Tineretului

Fotografii: prin The Park Apartments

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed