Ce ne face să spunem WOW vara asta: produse de pe wishlist-ul designist care ne-au depășit așteptările

Mai mult decât orice, vara înseamnă relaxare, stare de bine, nu-i așa? La aceste două ingrediente adăugăm design + tehnologie + inovație și punem pe lista de shopping o serie de produse care ne-au făcut să spunem WOW😲. De exemplu: ce zici de un televizor care se rotește în același timp cu telefonul tău, în funcție de conținutul pe care îl accesezi de pe mobil? Sau un aparat de aer condiționat care te răcorește fără să simți că “te trage curentul”?

Îți propunem să navigăm prin cele mai noi game de produse din portofoliul Samsung Romania. Pe noi ne-au surprins cu tot ceea ce știu să facă. Hai să vezi ce-am aflat.👇

Noi ne-am oprit la câteva dintre ele, pe care le vedem în orice scenariu designist de relaxare estivală. Îți spunem mai jos care sunt detaliile noastre preferate: bun venit în universul WOW by Samsung! 😎

Cinema la tine acasă ⬇️

Ia ca exemplu noile televizoare Samsung Neo QLED 4k și 8k cu a lor Quantum Matrix: nu, nu e vorba de vreo întâlnire între James Bond și Neo, ci de o ultrafinețe a detaliilor. Mai exact, LED-urile Quantum Mini controlează cu precizie lumina și îți dezvăluie toate detaliile cu mult mai mare claritate decât până acum: da, nu va mai exista scenă de film la TV prea întunecată sau prea luminoasă.

Samsung Neo QLED ți se potrivește oricât de spațios îți este livingul: include televizoare care merg de la 43 inci până la 98 de inci.

👀De reținut: totul se va reflecta fără efect de blooming (e meritul Shape Adaptive Light Control), dar cu profunzime și contrast precis (datorită Real Depth Enhancer Pro, cu ajutorul AI). Da, WOW!

Ah, și știi cum adeseori se spune că în filmele românești sunetul este slab? Aici intră în scenă tehnologiile Dolby Atmos și OTS (Object Tracking Sound): pur și simplu vei simți că te-ai scufundat în sunet, la fel ca la cinematograf.

Și acum intrăm în subiectul nostru preferat: designul de produs. Ai observat cât de subțire este profilul lui Samsung Neo QLED? ❤️ Minimalism WOW, nu? Și încă un detaliu bun de tot pentru apartamentele obișnuite, supraaglomerate de cabluri: Attachable Slim One Connect are un sistem atașabil care îți grupează toate cablurile risipite în spatele aparatului.

Nu doar culori. Pantone!

Ți s-a întâmplat până acum să revezi vreun episod din The World’s Most Extraordinary Homes și să descoperi că nuanțele amenajării sunt fie prea șterse, fie prea intense? Ei bine, noile modele ale gamei Samsung OLED TVS95C și S90C – creează un univers vizual unde cromatica și contrastul au rolul principal: paleta de culori este atât de apropiată de nuanțele din realitate, încât noile OLED sunt primele televizoare validate de Institutul Pantone! Asta diferență WOW!❤️

Modelele Samsung OLED au dimensiuni începând cu 55 de inci până la 77 inci.

Dolby Atmos intervine și aici, pentru un sunet excelent, iar designul Infinity One bifează încă un adept al minimalismului: profilul noilor OLED este incredibil de subțire, așa că se vor integra subtil în amenajarea ta de designist.

👀De reținut: dacă ai în jur pasionați de gaming, sigur o să le placă Samsung OLED – televizoarele vin cu certificarea AMD FreeSync Premium Pro, pentru o super experiență de joc și rate de refresh de până la 144Hz VRR.

Libertea ca lifestyle

Mai exact, ca Samsung Lifestyle TVs, produse create special ca să fie personalizate. Ai libertatea să alegi dintr-o mulțime de setări și elemente customizabile. Everybody, meet…

The Frame, televizorul care se transformă în cadru pentru tablourile tale preferate imediat ce îl oprești. The Frame devine instantaneu o operă de artă atunci când este oprit. Poți alege din peste 1.600 de lucrări de artă sau chiar o fotografie personală din ultima vacanță, pentru a se camufla în spațiul tău de locuit.

The Serif, cu design 360 All Round, ceea ce îl face să iasă în evidență din orice unghi. Suportul detașabil îți permite să-l poziționezi oriunde, iar designul său îl face fruntaș pe lista noastră: poartă semnătura celebrilor designeri francezi Ronan și Erwan Bouroullec, iar linia sa minimalistă îl face ideal pentru interioare contemporane.

Îți mai spunem doar că îți va depăși așteptările la capitolul funcții și capacități: de pildă, dacă ai un telefon compatibil, doar îl apropii de rama lui The Serif și gata, datorită conectării prin NFC, poți transmite muzică de pe mobil pe Serif. WOW! 😲

The Sero, noul TV vertical, ideal pentru pasionații de TikTok și YouTube. Pe noi chiar ne-a lăsat cu gura căscată 😲 atunci când l-am testat, la evenimentul Samsung la care am participat în aprilie. Nici nu am apucat să spunem WOW, că ecranul televizorului a pivotat și s-a întors pe verticală imediat ce am deschis un Story pe Instagram. Apoi, s-a întors în poziția orizontală cand am dat click pe un YouTube video.

Dacă ți-ai dorit vreodată ca ecranul dispozitivului tău mobil să fie la fel de mare ca ecranul televizorului tău, iată că Samsung ți-a îndeplinit dorința.

👀De reținut: toate au tehnologie QLED (Quantum Dot oferă un million de nuanțe culoare) + Matte Display (reduce reflexiile). Le poți fixa pe perete sau sprijini pe un suport elegant, au rame negre sau colorate, cu Soundbar și fără fire.

Și dacă noua ta summer resolution este să restrângi timpul petrecut în fața ecranelor, dar încă nu te simți pregătit să pui serialul preferat pe pauză, atunci tot Samsung Lifestyle Collection are o soluție de mijloc: videoproiectorul portabil Freestyle. E ușor de transportat și manevrat și îți permite proiecții de până la 100 de inci pe orice suprafață plană. Play pentru relaxare!

Calm Technology sau conectivitate fără bătăi de cap

E adevărat, trăim într-o eră modelată de hiperconectivitate. Dar chiar și așa, tehnologia te poate ajuta să fii cât mai zen. De exemplu, noile televizoare Samsung sunt concepute pe modelul Calm Technology – dispozitive cu un grad ridicat de conectivitate, care te salvează de bătăi de cap și organizări mentale nenecesare. Totul este conceput pentru o experiență cât mai user friendly.

Practic, Samsung te ajută să creezi un ecosistem de dispozitive cu ajutorul aplicației SmartThings, creată special pentru noua gamă TV. Predăm ștafeta echipei Samsung, pentru explicații:

“Pentru cea mai bună experiență interconectată și pentru un control mai ușor, aplicația SmartThings sincronizează automat nu doar dispozitivelele Samsung, ci și aparatele terțe și dispozitivele compatibile IoT. Astfel, televizoarele Samsung pot deveni hub-ul central de control pentru dispozitivele smart compatibile din casă”.

👀De reținut: tot SmartThings oferă și modul de economisire AI a energiei pentru televizoarele Samsung 2023.

Mâinile sus pentru sustenabilitate

Acolo unde economisire a energiei e, și sustenabilitatea își face locul: hai să trecem în revistă performanțele cu un cert efect WOW 😲

🌿telecomanda SolarCell, care nu are nevoie de baterii pentru că obține energie din semnalele emise de routerele Wi-Fi. Mai mult, 20% din piesele ei de suport sunt din  deșeuri recuperate din ocean.

🌿tot serviciul SmartThings Energy al televizoarelor e responsabil cu reducerea amprentei de carbon: anumite dispozitive intră în modul de economisire a energiei când nu le folosești.

🌿ambalaje eco pentru televizoarele Samsung, care se transformă în mici suporturi sau elemente utile în casă – de ce să aruncăm atâta carton, când îl putem refolosi!?

Să virăm spre mai multă răcoare…

…altfel starea de bine despre care vorbeam la început nu ar fi completă. ⛴️ Așa că, tot de pe wishlist-ul nostru, îți povestim despre Samsung WindFree™, noua gamă de aparate de aer condiționat cu design minimalist care face o promisiune la care probabil nu te așteptai: Răcorește-te fără să “te tragă curentul” 😅.

Totul vine de la tehnologia WindFree™: mii de micro-orificii dispersează uniform aer proaspăt fără niciun curent rece. Și adăugăm noi încă un detaliu care ne-a încântat: fără eventualele dureri de cap (la propriu!).

Ce ne-a cucerit definitiv au fost, însă, superputerile AI ale lui Windfree. Funcția AI Auto Comfort este un fel de majordom care îți ghicește nevoile înainte ca tu să știi că le ai: analizează condițiile camerei și tiparele de utilizare, apoi ajustează automat temperatura. WOW! 😲

🌀De reținut: nu ești obligată să te bazezi pe el ⬆️ Poți modifica temperatura și cu ajutorul aplicației SmartThings, despre care ți-am spus mai devreme.

Și Windfreevine la pachet cu un consum de energie redus: compresorul Samsung cu Digital Inverter Boost, magneții și amortizorul sunt cei care răcesc rapid fără să risipească energie, dar păstrează la minimum vibrațiile și nivelul de zgomot.

🌀De reținut: dacă senzorul de detectare a mișcării nu reperează nicio prezență vreme de 20 de minute, va trece automat la modul de economisire a energiei WindFree™.

Știm că ți-am trezit interesul, așa că te lăsăm la final cu info practice: Samsung a lansat recent platforma de parteneri Samsung Home Solutions, care te ajută să găsești cel mai apropiat furnizor certificat de la care poți cumpăra aparate de aer condiționat WindFree. Primești tot de aici consultanță, proiectare, montaj profesionist și service rapid. Doar ți-am spus că vara este despre relaxare și lipsă de griji, nu? 🌞

Fotografii: prin Samsung

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed