Începem vara cu gândul la relaxare pe canapea: modelul Cascais dă o nouă definiție modularității

Da, se numește Cascais. Și devine locul perfect pentru a visa la plajele portugheze, pentru a urmări serialul preferat sau doar pentru a te relaxa, citind o carte bună, în așteptarea vacanței. Colecția de canapele modulare Cascais by Feydom este motivul de azi al preocupării noastre pentru versatilitate și modularitate. Dă play mai jos dacă vrei să ni te alături 😊⬇️

Dar hai să o luăm de la început. În cazul în care nu ai aflat încă, brandul macedonean Feydom vine să ne demonstreze că de la mare la mic și invers stau doar câteva module. 😊 Portofoliul lor include canapele și fotolii modulare, care se pot transforma în colțuri de discuții, șezlonguri, ba chiar și paturi matrimoniale sau twin (în funcție de spațiu și necesități), cu structuri de bază din lemn, îmbrăcate în textile impermeabile foarte rezistente și dotate cu spații de depozitare generoase.

Citește și: Cât de versatilă poate fi o canapea? Total versatilă.

De la început de iunie, Feydom.ro a lansat și un nou website, care te ajută să înțelegi modularitatea canapelelor din doar câteva click-uri, încă de pe homepage. Iar odată cu noul website, Feydom lansează și un nou design de canapea modulară: Cascais, perfectă și pentru un spațiu mic – să zicem un living de bloc așa cum au cei mai mulți dintre noi -, și pentru unul mult mai încăpător, cum e livingul unui townhouse, de pildă.

💡Bonus: Cascais vine într-o mulțime de variante. Consultă pe site întreaga colecție, elementele modulare și accesoriile.
💡Și încă un bonus: în luna iunie, poți cumpăra Cascais (dar și alte modele de canapele Feydom) cu o reducere de 10%! 

 

Cascais RA, varianta 1.0 a colecției. ⬆️⬇️

Noi am testat-o deja și confirmăm că, pe lângă modularitate, mai bifează puncte esențiale de pe to have list-ul oricărui cititor designist aflat în căutarea canapelei ideale:

✔️suficient de confortabilă încât să simți că te afunzi în ea ca într-un cuib;

✔️look contemporan și minimalist;

✔️picioare din lemn masiv de stejar, care o fac ideală pentru locuințele cu încălzire în pardoseală. În plus, cureți ușor pardoseala de sub ea.

Apropo, dacă vrei încă un modul de confort, atașează-i lui Cascais o pernă dublă: îți va susține mai bine capul când te afunzi cosy în serialul tău preferat 😉.

Citește și: Nimic nu se compară cu o canapea adaptabilă când e nevoie să… te adaptezi vremurilor

Cascais G este crème de la crème a colecției, cu toate elementele modulare de care ai  nevoie. Mai sus ⬆️ ai varianta Phoenix Dark Grey, iar mai jos ⬇️…

…varianta Cottone Yellow. Greu de ales, nu? 

Din punctul nostru de vedere, lui Cascais îi vin bine mai ales variantele de țesătură Alure, dar ne e greu să decidem dacă să fie…

Pastel Blue⬆️ sau Natur

Poți verifica și tu în showroom-ul Feydom de pe Str. Mihai Eminescu nr. 171 din București sau în insula Feydom din Promenada Mall. Nu uita să ne spui ce variantă Cascais ți-a plăcut cel mai mult 😎.

Nu putem încheia povestea noastră de azi fără să-ți mai dăm câteva motive pentru care ne place brandul macedonean Feydom mai mult decât altele:

🌳În 2017 a început să planteze o pădure! Scopul: aprovizionarea cu lemn propriu. Azi, pădurea Feydom se întinde pe 50 de hectare, include 30.000 de arbori Paulownia și absoarbe 2000 de tone de CO2 anual.

🌞Din 2019 instalează panouri fotovoltaice pe acoperișurile fabricilor brandului pentru a reduce emisiile de CO2 în atmosferă. Astăzi, centralele electrice solare produc mai multă energie electrică decât cheltuiesc liniile lor de producție.

🌿Canapelele Feydom au huse detașabile, ușor de spălat, curățat și înlocuit.

✨Toate noile modele au arcuri de oțel ca înlocuitor pentru spumă, care dublează longevitatea produsului.

🪡De anul acesta, brandul reduce deșeurile la minimum: a creat o linie de producție specială pentru produse fabricate din materialele rămase.

Fotografii: via Feydom

One Comment

  1. Mogu

    Da, Cascais-ul lui Feydom este unul dintre acele produse care te vor convinge că adevărata modularitate este mai mult decât confortul pe care-l poți căuta pe un site. Modularitatea e cu adevărat versatilă și numai cu ajutorul lui Cascais s-ar putea obține.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed