Ce punem în brad? Decorațiuni din lemn, gravate cu laser, de la Concept Jupiter

Dacă vă plac podoabele natur, în brăduțul vostru trebuie să fie măcar câteva decorațiuni de la Concept Jupiter 🙂 Sunt toate din lemn, gravate cu laser, cu motive și forme care mai de care mai năstrușnice!

Concept Jupiter - decoratiuni - Designist

Oameni de zăpadă, reni, brazi, globuri cu motive tradiționale, fulgi de nea și clopoței vă așteaptă la Made in RO – târg de design românesc, pe 21 și 22 decembrie, la Impact Hub Bucharest, unul dintre cele mai creative spații din București, aflat chiar în Piața Unirii, pe Splai, la doi pași de Hanul lui Manuc, pe str. Halelor nr. 5 (etajul 2 & etajul 3).

Vizual final Made in RO III variantaVizualul este un concept semnat de Alexandru Nimurad (www.behance.net/Nimurad)

Povestiți-ne un pic despre voi. Ce făceați înainte de Concept Jupiter?

Echipa noastră s-a format în 2011 când am reușit organizarea festivalului „Artă Minte Suflet” în parcul Kiseleff. Expoziție de pictură, fotografie, muzică live, desene pe asfalt, portrete, teatru de păpuși și de improvizație și multe altele, toate în frumosul cadru natural al parcului Kiseleff.

Reușita evenimentului a atras după sine coagularea unui grup de tineri idealiști dornici să schimbe ceva.

Concept Jupiter - Designist 2

Ce putem găsi la Concept Jupiter? Ce v-a inspirat în alegerea numelui?

Jupiter, “marele benefic” cum i se mai spune în astrologie, este văzut ca energia folosită pentru dezvoltare, creștere și explorare a unui scop mai înalt în viață, de a provoca regulile existente în societate.

Reprezintă abilitatea de a stabili propriile limite etice, morale și de a dobândi un nivel mai înalt de înțelepciune, educație, putere și experiență.

Conceptul Jupiter îmbină semnificațiile mitologice cu cele astrale, dând astfel naștere unui concept de viață eficientă, ecologică, într-un ambient generator de energie pozitivă unde puteți găsi o varietate mare de obiecte, piese de mobilier, corpuri de iluminat, accesorii, materiale publicitare sau diverse decorațiuni interioare.

Concept Jupiter - Designist 3

Ce materiale folosiți și ce furnizori aveți? Voi sunteți și producătorii sau mai aveți colaboratori pe partea de producție?

Materiale lemnoase, celulozice sau plastice toate capătă forme și culori năstrușnice cu utilizări din cele mai diverse.

Achiziționarea materiei prime o facem atât din București, pentru materiale comune, de dimensiuni mici cât și din alte orașe, Pitești sau Brașov.

Concept Jupiter se ocupă atât de proiectare, cât și de producția obiectelor, procese în care clienții sunt implicați direct. La finalul fabricației aceștia păstrează nu doar obiecte noi, dar și amintirile pe care acestea le poartă și bineînțeles un grup nou de prieteni.

Concept Jupiter - Designist 10

Lucrați numai pe comandă sau aveți și la atelier câteva produse accesibile oricând?

În general lucrăm pe comandă, dar avem și produse care pot fi achiziționate direct de la atelier – lămpi, fotolii, decorațiuni. Iar dacă stocul este epuizat te invităm să asiști la procesul de fabricație.

Concept Jupiter - Designist 14

Pregătiți pentru Made in RO o colecție de decorațiuni de Crăciun din lemn. Cu ce vin nou decorațiunile voastre?

Avem o colecție de globuri cu motive populare gravate laser. De asemenea, vom expune o instalație de Crăciun îmbrăcată în hăinuțe cu motive tradiționale.

Concept Jupiter - Designist 8

Concept Jupiter - Designist 13

Cum vedeți voi un brad de Crăciun?

Un brad de Crăciun trebuie să fie viu, să trăiască prin imaginile pe care le aduc decorațiunile sale în sufletul privitorului.

Concept Jupiter - Designist 12

Veți expune și altfel de piese din lemn la Made in RO?

Da, vom mai expune câteva piese de mobilier , corpuri de iluminat, o instalație luminoasă pentru brad și un suport pentru decorațiuni.

Concept Jupiter - Designist 9

La ce pret putem achiziționa o decorațiune Concept Jupiter?

Prețul decorațiunilor Concept Jupiter pentru bradul de Crăciun variază între 10 și 50 lei.

Concept Jupiter - Designist 22

O vorbă de final…
… we are dreaming louder everyday!

Concept Jupiter - Designist 11

Hai să îi cunoaști la Made in RO – târg de design românesc, pe 21 și 22 decembrie, la Impact Hub Bucharest, unul dintre cele mai creative spații din București, aflat chiar în Piața Unirii, pe Splai, la doi pași de Hanul lui Manuc, pe str. Halelor nr. 5 (etajul 2 & etajul 3).

cover foto Made in RO IIISusține designul Made in RO și uploadează acest cover photo pe profilul tău de facebook!

Facebook event aici.

Fotografii: prin Concept Jupiter

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed