Ce trebuie să ştii dacă vrei să lansezi un magazin online?

Întrebarea aceasta apare din ce în ce mai des indiferent de industria în care activezi. Iar mâine, 6 octombrie, poți afla mai multe la întâlnirea cu Doina Vîlceanu, Chief Marketing Officer ContentSpeed, speakerul evenimentului Meet the WOMAN!, organizat de Femei în Afaceri. Evenimentul are loc de la ora 19:00, la Capital Plaza Hotel.

Meet-the-WOMAN-Doina-Vilceanu-CMO-ContentSpeed

„Într-un moment în care magazinele online capătă din ce în ce mai multă popularitate, este important să avem toate informaţiile necesare despre o afacere de acest tip înainte de a investi în această direcţie. Împreună cu Doina Vîlceanu vom stabili care sunt cele mai importante informaţii de care avem nevoie pentru ca afacerea noastră să aibă succes în mediul online”, a declarat Alice Botnarenco, fondatoare şi preşedinte Femei în Afaceri.

Doina Vîlceanu

Cu o experienţă de peste un deceniu în mediul online internaţional, Doina coordonează departamentul de Marketing şi Vânzări al companiei ContentSpeed, lider de piaţă în implementarea soluţiilor software pentru ecommerce customizate.

Platforma de comerţ electronic ContentSpeed este implementată pentru peste 450 de magazine online şi 30 de portaluri B2B. Printre brandurile din portofoliul companiei se numără: IL PASSO, Diverta, Chicco, Sephora, Flormar, QuickMobile şi multe altele.

Doina-Vilceanu

Tehnici de Networking cu Paul Renaud

Noua serie de evenimente Meet the WOMAN! îl va avea prezent pe Paul Renaud, Executive Coach şi autor al cărţii „A Networking Book”, ce va prezenta cele mai bune tehnici de networking şi beneficiile conectării cu alte persoane.

Paul Renaud are peste 31 de ani de experienţă profesională, 15 dintre ei în funcţii executive în companii din 10 ţări, este Executive Coach calificat pentru orice nivel de management, cu specializare în optimizarea performanţei, şi desfăşoară workshop-ul Masters of Networking, în care pune la dispoziţia participanţilor experienţa lui în acest domeniu.

Accesul la eveniment

Taxa de participare este de 90 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).

Accesul la eveniment se face doar cu rezervare şi confirmarea înscrierii. Membrele Femei în Afaceri au prioritate şi beneficiază de 25% discount din costul taxei de participare. Taxa de participare pentru membre este de 67,5 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).

Toate detaliile despre înscriere aici.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed