Creațiile designerilor provocați de Avon Inspiration sunt dezvăluite mâine, 9 Octombrie, la Gataleca. Avem o invitație dublă pentru voi!

Săptămâna trecută v-am introdus în povestea campaniei Avon Inspiration Challenge: 10 designeri români vor crea obiecte inspirate de câte un parfum Avon, iar aromele materializate în obiecte artistice și de design ni se vor dezvălui mâine, pe 9 octombrie, la Galateca.

Avon Inspiration - Galateca - Designist (12)

Trebuie să recunoaștem că este o campanie cu mister provocator: nici noi nu știm la ora actuală cum vor arăta obiectele, dar încercăm să le intuim cât mai fidel din noile fotografii trimise de designerii pe care-i urmărim îndeaproape: Una ca Luna și Andreea Stelea.

Avon Inspiration Challenge - Designist (5)Iar entuziasmul Ancăi și al Andreei este molipsitor! Una ca Luna așteaptă să iasă din cuptor obiectul inspirat de parfumul Rare Pearls, iar noi așteptăm să-i vedem în sfârșit culorile pastelate și pattern-urile florale pe care bănuim că le poartă.

Basic RGBIar Andreea, inspirată de parfumul Pur Blanca, ne-a depășit așteptările. La vernisajul de la Galateca, de mâine seară, Andreea va dezvălui nu doar un obiect, ci un set de obiecte transparente și diafane, din sticlă, care continuă un proiect al ei mai vechi – Glass House.

Basic RGB Avon Inspiration - Galateca - Designist (6) Setul de obiecte fragile și suave creat de Andreea este destinat unui interior cu obiectele unei femei delicate și sensibile. Ghiciți ce obiecte și ce colț anume al interiorului a vizat demersul creativ al Andreei? 🙂

Avon Inspiration - Galateca - Designist (7)Detaliile obiectelor par să dezvăluie scheletul unor ființe-obiect, pe care ni le imginăm ca o prelungire a corpului unei femei delicate.

Avon Inspiration - Galateca - Designist (8)

Concurs! Poți veni și tu împreună cu noi mâine seară la Galateca, începând cu ora 19:00, să admiri în premieră cele 10 creații lansate în cadrul Avon Inspiration Challenge și să-i cunoști pe designerii: Irina Neacșu – thecraftlab, Anca Fetcu, Cosmina Nicolescu, Marie Nouvelle, Raluca Buzura, Istvan Cîmpea, Andreea Stelea, Una ca Luna, Lana și Marta Popescu.

Avon Inspiration - Galateca - Designist (12)

Pentru a câștiga o invitație dublă la vernisajul de pe 9 octombrie spune-ne, printr-un comentariu la acest post, de ce îți dorești să vii la Vernisaj? Iar noi vom trage la sorți răspunsul câștigător. Deadline: Miercuri, 9 octombrie, ora 13:00.

Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post). Succes tuturor! 🙂

One Comment

  1. Camelia

    De ce? pentru ca fac parte din familia Avon de aproape 10 ani. Pentru ca imi place tot ceea ce tine de design si latura artistica a obiectelor. Si pentru ca as vrea sa constat cat de armonios se imbina utilitatea acestor obiecte cu latura parfumata a produselor Avon.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed