Cel mai stylish hostel din Veneția!

Generator Hostels este unul din cele mai cool lanțuri de hosteluri din Europa și se adresează iubitorilor de călătorii și design în același timp, tinerilor visători, exploratorilor și tuturor persoanelor care vor mai mult decât un simplu ho(s)tel. La Generator Hostels vei trăi o experiență hip în cele mai interesante metropole europone – orașul mamă este Londra, dar sunt “Generatoare” și în Barcelona, Berlin, Copenhaga, Dublin, Hamburg și Veneția, ahh Italia!

Designist - Generator Hostel Venice 9

I’m the hub of your trip, the shoulder to lean on, the help getting through the language barrier, the great night in that killer bar, the fantastic lunch, the outrageous interior and most of all the start of your urban adventure.

Designist - Generator Hostel Venice 20Ostello Venezia – Generator Hostel din VenețiaDesignist - Generator Hostel Venice 8

Designul excentric Ostello Venezia contrastează cu romantismul și stilul gotic venețian. Generator Hostel din Veneția s-a instalat într-un fost depozit de cereale din secolul 19, pe insula Giudecca, pe malul unuia dintre cele mai mari canale din Veneția si cu vedere spre centrul vechi al Veneției.

Designist - Generator Hostel Venice 3 Designist - Generator Hostel Venice 7

I’m super stylish, sociable and contemporary while all the time being affordable, safe, and central.

Designist - Generator Hostel Venice 2Nu e genul acela de hostel în care spațiile comune arată minunat, numai că trebuie să dormi cu minimum 6 persoane în dormitor. Din contră, Ostello Venezia are și camere private: duble sau twins.

Designist - Generator Hostel Venice 12 Designist - Generator Hostel Venice 11

Prețurile sunt pe măsura unui hostel, accesibile, mici în comparație cu extravaganța pe care o oferă, pornind de la 17 euro/persoană. Designul se alătură noilor generații de pub-uri, hoteluri și bistro-uri, mergând pe un mix între industrial și vintage, cu pereți decopertați, bare de metal, bârne de lemn, catifea, piele și ceramică colorată.

Designist - Generator Hostel Venice 6 Designist - Generator Hostel Venice 5

Hostelul oferă de la camere twins la camere cu 16 paturi, toate camerele mergând pe același stil eclectic. Camerele private se bucură de avantajul de a avea baie proprie, prețul fiind puțin mai ridicat. Dar pentru că nu ai venit în excursie să dormi prea mult, te poți relaxa citind o carte pe marginea canalului Giudecca, povestind cu prietenii în lounge-ul hotelului sau savurând un cappuccino și o porție de paste “ca la mama acasă”.

Designist - Generator Hostel Venice 27

Designist - Generator Hostel Venice 28Reminiscențele fostului depozit de cereale

Pentru 3,50 euro poți opta și pentru un mic dejun continental, iar seara poti lua cina cu maxim 10 euro. După ce ți-ai obosit picioarele și ai vizitat ce era de vizitat în unul din cele mai superbe orașe din lume, te poți refugia în barul Generator, servind un cocktail (3-5 euro), o bere peroni (3 euro), un pahar de prosecco/vin (3-4 euro) sau chiar jucând o partidă de biliard. Nu rata nici petrecerile organizate la barul hotelului.

Designist - Generator Hostel Venice 14 Designist - Generator Hostel Venice 4

Designist - Generator Hostel Venice 23

Designul este semnat The Design Agency, agenție condusă de 3 tineri arhitecți/designeri, cu sediul în Canada, care au făcut o pasiune din a căuta piese vechi pentru a fi recondiționate și reutilizate în scenografii contemporane.

Designist - Generator Hostel Venice 19

Designist - Generator Hostel Venice 13

Deja mă gândesc să imi planific următorul city break în Veneția, pentru că Italia este țara mea preferată și pentru că “per una dolce vita” nu trebuie să ratam nicio oportunitate de a evada din rutina zilnică. Așa că, stați cu ochii pe ofertele companiilor aeriene și travel smart!  Nu uitați să vă faceți rezervările din timp!

Designist - Generator Hostel Venice 10Dolce far niente!  Foto: The Lab Magazine

Designist - Generator Hostel Venice 1

PS: La vita e bella!

Fotografii: prin Generator Hostels

One Comment

  1. […] la sfârșitul săptămânii v-am dus în Italia, azi ajungem mergem în Franța, Marseille, într-un apartament simplu și elegant, cu vedere spre […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed