Ești tânăr, creativ, dinamic? Iată câteva noutăți prezentate în premieră: practice, accesibile & cool!

Locuim cu toții în apartamente, avem un stil de viață urban: dinamic și agitat, dar tindem spre același lucru – o oază liniștită, cosy, confortabilă când ajungem acasă. Pe scurt, avem nevoie de soluții practice, dar designish, adaptabile unui spațiu mic, dar și ușor de mutat în condițiile unui lifestyle care schimbă la anumite intervale adresa de acasă. 🙂

Ikea - 149 RON - DesignistAcest cuier va costa 149 lei!

Există însă aceste soluții și funcționale, și cool, dar și accesibile? Avem o veste bună pentru 2014, în premieră: cuierul pefect pentru hol, măsuța cu lampadar inclus pentru living, suportul perfect de ghiceve pentru bucătărie sau balcon te așteaptă să le descoperi, începând cu 1 aprilie, în noua colecție IKEA PS.

IKEA PS 2014 side tbl w lghtng 68x38 white_299 (2) - DesignistMăsuța multifuncțională: cu suport de reviste și lampadar inclus!

IKEA PS 2014 side tbl w lghtng 68x38 white_299 - Designist

IKEA PS 2014 wll shlf w 11 knbs anthracite.birch_199 - DesignistSuper smart într-un hol mic.

Iată și câteva povești foarte interesante despre felul în care s-a conturat această colecție. Cuvintele cheie sunt: 14 designeri de peste tot din lume, sub 30 de ani; feedback-ul a fost dat de 15 tineri studenți la design din Copenhaga.

“Ne-am dorit ca designerii care vor lucra pentru noua colecție să fie din toate colțurile lumii şi să aibă sub 30 de ani. Rezultatul a fost alegerea a 14 tineri designeri din Brazilia, SUA, Europa și Asia. 

Odată ce primele prototipuri au fost gata, 15 studenți la Design, din Copenhaga, au fost invitați să-și exprime impresiile. Pentru a decide dacă produsele sunt relevante pentru stilul de viață al tinerilor din mediul urban, studenții au fost rugați să voteze, iar pe baza acestor voturi câteva dintre produse au fost scoase din colecţie.

Am redus numărul produselor de la 150 la aproximativ 51 de produse. Câteva au fost înlăturate deoarece, din punct de vedere tehnic, erau imposibil de realizat sau impuneau un cost de producție mult prea mare. Altele au fost înlăturate pentru că nu erau relevante pentru piața vizată”, ne-a povestit Peter Klinkert, Project Manager pentru colecțiile IKEA PS.

IKEA PS 2014 greenhouse white_129 - DesignistSuport pentru ghivecele de mirodenii sau pentru florile din balcon!

Noile piese au început deja să apară în magazin, iar primăvara asta le vei descoperi în noile decoruri. Nu vei găsi canapele sau paturi, doar piese ce pot fi mutate ușor, adaptabile unui stil de viață flexibil, inteligent.

Suntem curioși ce v-a picat cu tronc din acest preview?  Noi ne-am cam fixat pe cuierul verde, de hol. 🙂

IKEA PS 2014 clock striped.lilac_39.99 - DesignistCeas nou, geometric & discret

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed