Concurs! Câștigă de 1 Martie un aranjament floral creat de YaU! ÎNCHIS

Mulțumim tuturor pentru păreri și pentru participare! În urma tragerii la sorți prin random.org, câștigătorii sunt următorii:

1. Ana Maria (comentariul din data de 22 februarie 2013, ora 13:35) – a câștigat aranjamentul numărul 1.

2. Elena (comentariul din data de 26 februarie 2013, ora 18:52) – a câștigat aranjamentul numărul 2.

3. Gabriella (comentariul din data de 27 februarie 2013, ora 10:53) – a câștigat aranjamentul numărul 3. 

Vă vom contacta pentru a afla cum intrați în posesia premiului.

Salutăm sosirea primăverii printr-un mărțișor special, de designist: un aranjament floral, pe care ți-l facem cadou împreună cu designerii de la YaU. Prezentările le facem mai pe scurt de data asta; despre YaU și creațiile lor (atât florale, cât și de design de obiect) ai citit deja la noi într-un interviu pe larg cu Elena Toader, omul de creație din spatele brandului.

aranjament_floral_designist01

1. Aranjament floral din lalele într-o structură din metal, cu 5 eprubete. Culorile pot varia în funcție de disponibilitate. Dimensiuni suport: H=27cm, L=22cm, l=3cm.

aranjament_floral_designist03

2. Aranjament floral din lalele într-o structură din plută, cu 5 eprubete. Culorile pot varia în funcție de disponibilitate. Dimensiuni suport: H=19cm, Diametru=13cm.

aranjament_floral_designist02

3. Aranjament floral din trandafiri și ranunculus într-o structură refolosibilă, cu 5 eprubete. Colorile pot varia în funcție de disponibilitate. Dimensiuni suport: H=22cm, Diametru=18cm.

Pentru ca un aranjament floral YaU să fie al tău de Mărțișor trebuie:
1. Să dai Like paginii de facebook Designist.ro;
2. Să dai Share concursului, pentru ca florile să aducă deja primăvara pe wall-urile prietenilor tăi;
3. Să fii localizat în București în momentul ridicării premiului (chiar pe 1 Martie). Pentru a rămâne proaspete, florile nu pot călători spre alt oraș.
4. Să ne spui în câteva cuvinte care este părerea ta sinceră (sunt binevenite și criticile) despre site-ul flori.yau.ro și/sau despre colecția nouă de structuri refolosible din Catalogul YaU Concept – Flori Martie 2013 (de găsit aici ).

Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post). Deadline: miercuri, 27 februarie, ora: 18.00. Cei 3 câștigători vor fi aleși prin tragere la sorţi (random.org), în ordinea prezentării structurilor florale în acest post. Baftă tuturor!

39 Comments

  1. Pingback: YaU Concept Blog» Blog Archive » CONCURS … cu DESIGNIST.ro!

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed