Concurs!! Câștigă o bluză șic de vară de la Subset! ÎNCHIS

Mulțumim tuturor pentru comentariile și ideile inspirate! Câștigătoarea este Laura Popa, cu comentariul din data de 9 iulie, ora 13.55. Felicitări! Te vom contacta pentru a stabili cum intri in posesia premiului. 

Da, da, bluza aceasta poate fi a ta forever and ever. Și nu vei avea doar un tricou șic de etalat în oraș, pe la evenimente urbane, ci vei purta și un statement, pentru că Subset atașază o etichetă eco tuturor creațiilor lor. E creativ, e fun, e underground, e prietenos, ești tu, e Subset. Dar despre Subset ți-am mai povestit deja aici.

Subset înseamnă Alexandra Abraham, Irina Constantin și Cristiana Pitu, o echipă care s-a format în timpul facultății de modă, UNArte. Sunt la început de drum și și-au propus să “Ne tragem de șireturi” pentru a ne cunoaște mai bine. Exact așa se și numește prima linie a brand-ului, care are la bază procesul de upcycling, materialele fiind reciclate și folosite pentru finisaje sau aplicații decorative. Mai exact, Subset transformă resturile de material folosit pentru croirea hainelor în elemente cu valoare funcțională și estetică.

Bluza este realizată din voal de jersey și tricot alb, cu imprimeu multicolor. O combinație de bumbac și elastan, într-o asociere jucăușă, care este ideală pentru zilele călduroase de vară. T-shirtul are o formă lejeră și relaxată, care se potrivește oricărei mărimi. Îl poți comanda aicialături de alte creații de care noi unele ne-am îndrăgostit. 

Ce trebuie să faci pentru a câștiga bluza Subset?

1. Dai Like la paginile de facebook Subset și Designist.ro
2. Dai un share concursului, pentru ca și prietenii tăi să vadă cu ce bluză ai putea să apari data viitoare la terasă 🙂
3. Accepţi provocarea: Să presupunem că ai niște resturi de materiale textile: ce piesă ți-ai croi, fie ea vestimentară sau deco?

Vom premia cel mai interesant şi creativ răspuns. Deadline: duminică, 15 iulie, ora 16.00. Succes!

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed