Concurs! Câştigă o cutie personalizată manual de Le Cose Animate!

Câştigătorul cutiei şic personalizate este Cristiana Gheorghe! Nu ne-a fost uşor să alegem dintre răspunsurile voastre: ne-au plăcut foarte multe şi vă dorim colţuri inspirat animate, în care să vă păstraţi amintirile şi comorile dragi 🙂 Mulţumim şi vă mai pregătim surprize şi cadouri fine!

A venit primăvara, ne înconjurăm de flori colorate şi aşteptăm soarele verii în care vor străluci şi mai frumos. Dacă încă mai sunt lucruri de pus la punct la capitolul curăţenia de primăvară, avem pentru voi o cutie şic, care va rezolva minunat lucrurile în decor.

Este din lemn vopsit şi uşor patinat, are 30 x 20 x 15 cm, şi a fost personalizată manual de Ioana, creatoarea Le Cose Animate

Cutia sau lădiţa poate sta în casă, păstrându-ţi lucruşoarele la îndemână, sau pe terasă, purtând mici ghivece de flori (mai multe idei deco veţi găsi chiar la Le Cose Animate). Pentru a ajunge în colţul tău preferat, trebuie să:

1. Dai like la paginile de Facebook Le Cose Animate şi Designist.ro
2. Dai share concursului, să meargă vestea obiectelor şic personalizate mai departe
3. Ne spui în maxim câteva rânduri care este scenariul în care ai distribui cutia (fie el în casă sau afară, pe noptieră sau pe terasă etc.)

Deadline: Duminică, 29 aprilie, ora 16.00. Cel mai creativ răspuns câştigă. Succes tuturor!

51 Comments

  1. Pingback: Unde pui la păstrat micile tale plăceri? | Designist

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed