Concurs! Câştigă pachetul care-ți spune Poveştile unei inimi, de Diana-Florina Cosmin INCHIS

După o zi de deliberat am ales şi fericita câştigătoare a frumosului pachet: Alexandra, care ne-a convins cu Sailing for Sustainability. Vă mulțumim tuturor pentru că ne-ați împărtășit dorințele voastre frumoase. Vă dorim din inimă să se îndeplinească! 🙂

 

Diana-Florina Cosmin este redactorul-şef al revistei Forbes Life. Iar pe 7 martie, fix înainte de ziua femeii, şi-a lansat la Readers Cafe cartea Poveştile unei inimi, lecţii de viaţă şi de iubire pentru fetele single.

Cartea este pur şi simplu frumoasă, cu ilustraţii semnate Agnes Keszeg, o adevărată carte de poveşti despre iubire, căutări, viaţă, spuse din inimă. E timpul să abandonaţi orice prejudecăţi (în caz că există) legate de literatura pentru femei. Poveştile nu numai că sunt foarte bine scrise, dar te ţin aproape printr-o gingăşie sinceră, spontană, un firesc pe care fiecare ni-l dorim şi cu care mai rar ne întâlnim.

 

Ilustraţia Două puncte şi o dreaptă sprijină lumea

Un loc pentru o magnolie

Poveştile unei inimi a apărut în colecţia Stiletto Books a editurii Curtea Veche, iar datorită momentului special din preajma lansării, cartea (cu autograful autoarei) nu vine singură, ci însoţită de o agendă ilustrată la fel de frumoasă şi o sacoşă imprimată.

Agenda are exact coperta cărţii, lucioasă şi cartonată, iar în interior, printre foile albe fine, vei găsi ilustraţii care te fac să visezi chiar în mijlocul unei zile pline de deadline-uri 🙂

Agenda deschisă

Sacoşa imprimată

Pentru a câştiga stilatul pachet – carte, agendă şi sacoşă – trebuie să:
1. Dai Like la paginile de Facebook Poveştile unei inimi şi Designist.ro.
2. Dai un Share concursului, să umble vestea cărţii frumoase mai departe.
3. Ne răspunzi la întrebarea: Ce îţi doreşti din toată inimia să ţi se întâmple în 2012?

Vom premia răspunsul care ne merge direct la inimă (cel mai creativ şi interesant). Deadline: Duminică, 18 martie, ora 16.00. Succes!

80 Comments

  1. Pingback: Castiga pachetul – carte + agenda + sacosa

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed