Concurs! Câştigă un Dream frumos de la DecoLetters! ÎNCHIS

Câştigătorul Dream-ului cel senin este Irina: visul ei despre dans ne-a făcut şi pe noi să visăm încrezători, cu ochii deschişi. Mulțumim tuturor pentru răspunsurile frumoase!

A venit primăvara! Iar cerul ei senin ne îndeamnă să visăm mai mult, mai frumos, mai liber! 🙂 Împreună cu prietenii de la DecoLetters  am hotărât că acest sentiment trebuie păstrat în suflet şi în casă tot anul, sub forma unui cuvânt: DREAM. Ca să nu uitaţi niciodată să visaţi frumos, încrezători, cu ochii la cerul albastru.

Dream a fost special creat pentru voi: s-a născut acum câteva zile, am aşteptat să i se usuce vopseaua bleu ciel pe lemnul frumos patinat. De-acum poate sta la la voi în casă, pe raft sau pe comodă, pe birou sau pe dulap. Dar îl puteţi scoate şi pe terasă, să rămâneţi visători în timp ce vă beţi cafeaua sau staţi de vorbă la o masă relaxată cu prietenii, în aer liber. Vrem să vă ştim mereu în raza viselor frumoase, posibile 🙂

Pentru a-l avea mereu lângă tine pe Dream cel senin trebuie să:
1. Dai Like la paginile de facebook DecoLetters şi Designist.ro.
2. Dai un Share concursului, să le amintim tuturor că mai trebuie să şi viseze.
3. Ne spui: Care e visul tău “secret”, care îţi dă aripi, la care îţi place să visezi mereu cu ochii deschişi? 

Deadline: Duminică, 1 aprilie, ora 16.00. Dream-ul va merge la cel mai visător şi creativ răspuns. Succes şi să vi se îndeplinească visurile!

30 Comments

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed