Concurs ÎNCHIS! Câștigă un proiect de amenajare interioară semnat Leadson Architects!

Iar câștigătorul proiectului de amenajare semnat Leadson Architects este Flori, cu comentariul din 18 iunie, ora 09:37 – “If I were asked to name the chief benefit of the house, I should say: the house shelters day-dreaming, the house protects the dreamer, the house allows one to dream in peace” (Gaston Bachelard).

O felicităm și vă mulțumim tuturor pentru comentariile voastre inspirate! Nu ne-a fost deloc ușor să alegem dintre atâtea motto-uri ce vorbeau despre spații ideale, în care cu toții ne-am dori să trăim. Cu siguranță, arhitecții Leadson Architects le vor traspune în proiecte pe care abia așteptăm să le prezentăm pe Designist!

—-

Mulți dintre noi așteptăm vara nu numai pentru vacanță, ci și pentru planurile de (re)amenajare pentru care acum avem mai mult timp. Dacă nu știi însă de unde să începi proiectul de design interior pentru casa ta, împreună cu biroul de arhitectură Leadson Architects ți-am pregătit o surpriză: un proiect de amenajare interioară semnat Leadson Architects pentru spațiul tău, cu condiția să te încadrezi în maximum 120 mp!

În felul acesta, îți rămâne timp și pentru vacanță, iar tu câștigi un proiect adaptat nevoilor tale, semnat de profesioniști. Leadson Architects - Designist (3)Cine sunt Leadson Architects? Un birou de arhitectură și design din București, fondat de arh. Laurențiu Stanciu împreună cu Claudia Parnia și Alina Dumitru – “o combinație dinamică de minți creative axate pe design și cercetare”, cum își spun ei. Echipa este completată de asociații Alex Săndulescu și Cosmin Cehan.

Pe Laurențiu Stanciu l-am cunoscut acum aproape 2 ani, când ne-a scris să ne prezinte (pe atunci) blogul lui de proiecte de arhitectură. Ne-au impresionat abordările redate cu o atenție fantastică pentru detalii, culorile calde, inspirația naturală transpusă în interioare super contemporane – și l-am selectat la categoria “Ne plac”.

Leadson Architects - Designist (2)Claudia Parnia vine cu experiența de la o firma axată pe project management și fit-out (soluții integrate), în zona de spații office și rezidentiale, dar și cu cea de designer de obiect. Iar Alina Dumitru completează echipa prin know how-ul dobândit de la un important retailer din domeniul amenajărilor interioare, având multă determinare şi spirit organizatoric. Printre proiectele realizate de ea până acum se numără două proiecte rezidenţiale şi un casino.

Împreună își propun să îmbine tehnologiile viitorului cu inspirația din mediul natural în concepte creative și sustenabile, atent dedicate nevoilor beneficiarilor.

Stilul Leadson Architects este unul foarte modern, cu detalii artistice, texturi prețioase, dar naturale și luminoase. Pe scurt, chiar și când e opulent imprimă intimitate; chiar și când e super contemporan, face atmosferă. Originalitatea, tradusă prin jocuri și contraste inedite, e o constantă care ghidează de la proiectele de amenajare mai “clasice”, la cele moderne, organic-parametrice, industriale.

Pagina de facebook a biroului aici

Leadson Architects - Designist (1)Loftul Kodk, o amenajare nobilă, care prin ferestrele mari te ține conectat la viața orașului. Pe site-ul lor vei găsi propuneri de amenajare interioară pentru casă, dar și pentru birouri, spații comerciale, spații publice.

Leadson Architects - Designist (7) Acest proiect de design interior se va concretiza curând: constă în reamenajarea unei case al cărei proprietar își dorea o atmosferă mai caldă, luminoasă. De aici finisale în nuanțe solare, naturale.

Leadson Architects - Designist (8)Motto-ul Leadson Architects este „cool ideas breathe design”. Pentru ei, provocarea este să imprime acest motto tuturor proiectelor pe care le semnează prin piesele alese, texturi, calm, relaxare, inedit, atmosferă.

Provocarea pentru tine, ca să câștigi proiectul de amenajare interioară pentru maximum 120 mp, este următoarea:

Ne spui, printr-un comentariu la acest post, ce motto ar descrie cel mai bine căminul tău – poate fi vorba de casa ta de acum, de casa ideală sau casa pe care plănuiești să o amenajezi. Intră pe site-ul Leadson Architects (www.leadsonarchitects.com) și completează-ți răspunsul cu linkul fotografiei sau proiectului care te inspiră și care reflectă stilul (culoarea, atmosfera) amenajării pe care ți-o dorești.

Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post). Vom alege câștigător cel mai creativ și interesant răspuns. Deadline: 12 iunie, ora 15:00. Succes tuturor!

Atenție! Proiectul de amenajare interioară va include doar randările 3D adaptate nevoilor spațiului tău și recomandarea furnizorilor pentru finisajele și obiectele incluse în proiect. 

Leadson Architects - Designist (6)Open House: casă cu ferestre mari şi acoperiş de sticlă. Structura este ascunsă între mobilier şi închiderile glisante. Faţada mare de sticlă susţinută de lamele-stâlpi-grinzi reproduce sistemul Cubului Apple de pe 5th Avenue NYC.

Leadson Architects - Designist (4)

Așteptăm comentariile voastre! Succes 🙂

Prin participarea la concurs, vă exprimați acordul să primiți știri despre proiectele Leadson Architects.

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed