Concurs ÎNCHIS! Câștigă un proiect de amenajare interioară semnat Leadson Architects!

Iar câștigătorul proiectului de amenajare semnat Leadson Architects este Flori, cu comentariul din 18 iunie, ora 09:37 – “If I were asked to name the chief benefit of the house, I should say: the house shelters day-dreaming, the house protects the dreamer, the house allows one to dream in peace” (Gaston Bachelard).

O felicităm și vă mulțumim tuturor pentru comentariile voastre inspirate! Nu ne-a fost deloc ușor să alegem dintre atâtea motto-uri ce vorbeau despre spații ideale, în care cu toții ne-am dori să trăim. Cu siguranță, arhitecții Leadson Architects le vor traspune în proiecte pe care abia așteptăm să le prezentăm pe Designist!

—-

Mulți dintre noi așteptăm vara nu numai pentru vacanță, ci și pentru planurile de (re)amenajare pentru care acum avem mai mult timp. Dacă nu știi însă de unde să începi proiectul de design interior pentru casa ta, împreună cu biroul de arhitectură Leadson Architects ți-am pregătit o surpriză: un proiect de amenajare interioară semnat Leadson Architects pentru spațiul tău, cu condiția să te încadrezi în maximum 120 mp!

În felul acesta, îți rămâne timp și pentru vacanță, iar tu câștigi un proiect adaptat nevoilor tale, semnat de profesioniști. Leadson Architects - Designist (3)Cine sunt Leadson Architects? Un birou de arhitectură și design din București, fondat de arh. Laurențiu Stanciu împreună cu Claudia Parnia și Alina Dumitru – “o combinație dinamică de minți creative axate pe design și cercetare”, cum își spun ei. Echipa este completată de asociații Alex Săndulescu și Cosmin Cehan.

Pe Laurențiu Stanciu l-am cunoscut acum aproape 2 ani, când ne-a scris să ne prezinte (pe atunci) blogul lui de proiecte de arhitectură. Ne-au impresionat abordările redate cu o atenție fantastică pentru detalii, culorile calde, inspirația naturală transpusă în interioare super contemporane – și l-am selectat la categoria “Ne plac”.

Leadson Architects - Designist (2)Claudia Parnia vine cu experiența de la o firma axată pe project management și fit-out (soluții integrate), în zona de spații office și rezidentiale, dar și cu cea de designer de obiect. Iar Alina Dumitru completează echipa prin know how-ul dobândit de la un important retailer din domeniul amenajărilor interioare, având multă determinare şi spirit organizatoric. Printre proiectele realizate de ea până acum se numără două proiecte rezidenţiale şi un casino.

Împreună își propun să îmbine tehnologiile viitorului cu inspirația din mediul natural în concepte creative și sustenabile, atent dedicate nevoilor beneficiarilor.

Stilul Leadson Architects este unul foarte modern, cu detalii artistice, texturi prețioase, dar naturale și luminoase. Pe scurt, chiar și când e opulent imprimă intimitate; chiar și când e super contemporan, face atmosferă. Originalitatea, tradusă prin jocuri și contraste inedite, e o constantă care ghidează de la proiectele de amenajare mai “clasice”, la cele moderne, organic-parametrice, industriale.

Pagina de facebook a biroului aici

Leadson Architects - Designist (1)Loftul Kodk, o amenajare nobilă, care prin ferestrele mari te ține conectat la viața orașului. Pe site-ul lor vei găsi propuneri de amenajare interioară pentru casă, dar și pentru birouri, spații comerciale, spații publice.

Leadson Architects - Designist (7) Acest proiect de design interior se va concretiza curând: constă în reamenajarea unei case al cărei proprietar își dorea o atmosferă mai caldă, luminoasă. De aici finisale în nuanțe solare, naturale.

Leadson Architects - Designist (8)Motto-ul Leadson Architects este „cool ideas breathe design”. Pentru ei, provocarea este să imprime acest motto tuturor proiectelor pe care le semnează prin piesele alese, texturi, calm, relaxare, inedit, atmosferă.

Provocarea pentru tine, ca să câștigi proiectul de amenajare interioară pentru maximum 120 mp, este următoarea:

Ne spui, printr-un comentariu la acest post, ce motto ar descrie cel mai bine căminul tău – poate fi vorba de casa ta de acum, de casa ideală sau casa pe care plănuiești să o amenajezi. Intră pe site-ul Leadson Architects (www.leadsonarchitects.com) și completează-ți răspunsul cu linkul fotografiei sau proiectului care te inspiră și care reflectă stilul (culoarea, atmosfera) amenajării pe care ți-o dorești.

Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post). Vom alege câștigător cel mai creativ și interesant răspuns. Deadline: 12 iunie, ora 15:00. Succes tuturor!

Atenție! Proiectul de amenajare interioară va include doar randările 3D adaptate nevoilor spațiului tău și recomandarea furnizorilor pentru finisajele și obiectele incluse în proiect. 

Leadson Architects - Designist (6)Open House: casă cu ferestre mari şi acoperiş de sticlă. Structura este ascunsă între mobilier şi închiderile glisante. Faţada mare de sticlă susţinută de lamele-stâlpi-grinzi reproduce sistemul Cubului Apple de pe 5th Avenue NYC.

Leadson Architects - Designist (4)

Așteptăm comentariile voastre! Succes 🙂

Prin participarea la concurs, vă exprimați acordul să primiți știri despre proiectele Leadson Architects.

90 Comments

 1. Andreea Denovschi

  The best ornaments of my house are the friends who frequent it.

 2. Buna, Andreea,

  Completeaza-ti raspunsul cu link-ul uneia dintre fotografiile proiectelor de pe site-ul Leadson Architects (www.leadsonarchitects.com), pentru a intra in concurs. Multumim si succes!

 3. The best ornaments of my house are the friends who frequent it

 4. Oricine are o locuinta, eu am un camin datorita iubitei mele !

 5. Loreley

  Breath in, breath out!

 6. Dana
 7. Ruxandra

  There is nothing like staying at home for real comfort (Jane Austen)

  http://www.leadsonarchitects.com/#!Siro/zoom/cfvg/image1jhl

 8. Alexandra
 9. Aura Petrascu

  “Nicaieri nu-i ca acasa, mai ales cand te asteapta trei pisici 🙂 ”
  http://www.leadsonarchitects.com/#!Siro/zoom/cfvg/image17nd

 10. Cristina Stoica

  Imbinare si raport perfecte dar mereu surprinzatoare si innoite intre confort, tihna, inspiratie, surpriza. Cu small touch of magic. 🙂

  http://www.leadsonarchitects.com/#!Fine-touch/zoom/cfvg/imagemsw

 11. Prezența absenței – atmosferă prin transparență, lumină și culoare.

 12. Alexandra Elena Munteanu

  “Spatiu, lumina si ordine. Iata de ce are nevoie omul ca sa traiasca, pe langa o farfurie cu mancare si un pat.” Le CORBUSIER

  Cred ca citatul de potriveste perfect cu coneptul arhitectilor Leadson Architects. Lucrarile lor sunt clare, simple, firesti. Reusesc sa raspunda nevoii de simplitate cu naturalete, folosind materiale sustenabile si lumina naturala.

  http://www.leadsonarchitects.com/#!siro/c21la

 13. Georgiana Raduta

  Armonia familiei trebuie sa se potriveasca perfect cu atmosfera caminului in care te intorci permanent doar pentru ca simti asta, iar iubirea il implineste .

  ~ “O casă se transformă în cămin când poţi să scrii “Te iubesc” pe praful de pe mobilă.”~

  http://www.leadsonarchitects.com/#!Siro/zoom/cfvg/imageitd 🙂

 14. Flori

  “If I were asked to name the chief benefit of the house, I should say: the house shelters day-dreaming, the house protects the dreamer, the house allows one to dream in peace”
  Gaston Bachelard
  Philosopher

  http://www.leadsonarchitects.com/#!untitled/zoom/cfvg/image22nr

 15. Motto-urile sunt faramite de vise pe care altii le imprastie peste bucati rupe de inima si de minte, dar pentru un proiect atat de personal precum casa mea ideala, simt nevoia sa personalizez un motto, sa-l parafrazez.

  Asa ar putea reflecta imbinarea inspiratiilor din exterior cu vana si visarea cu ochii deschisi ce izvorasc de dedesubtul celulelor tale. Asa ca motto-ul meu:

  Cine freamata cu gandul la casa viselor sale si nu a altuia, ajunge sigur in ea!

  http://www.leadsonarchitects.com/#!Bedroom/zoom/c6g1/image1bis

 16. Este un loc unde soarele nu apune niciodata, este CASA MEA!

 17. Elena Ilash

  Daca sculptura adica ceea ce practic este stilul meu, “religia” mea, aerul din plamanii mei, imaginati-va studioul, spatiul in care creez, imaginez sculptura si in care ulterior pentru prima data ea se etaleaza…se reveleza. Spatiu intim,epurat dar si ofertant, generos pentru cateva experimente de sculptura monumentala. O hala cu lumina de nord cu un perete doar cu ferestre, cu iluminator cu naturala sursa de lumina naturala, panouri,plansete cu schite, stative, lucrari….

 18. Ruxandra Stetca

  Nimic nu este absent din ceea ce ar trebui să fie prezent, nimic nu este prezent din ceea ce trebuie să fie absent.

  http://www.leadsonarchitects.com/#!Utopia-pavilion-apple-store/zoom/cfvg/imageeej

 19. “So chic and audacious that make you uncontrollable wink ;)”

  http://www.leadsonarchitects.com/#!Kodk-bedroom/zoom/cfvg/imageo10

 20. my home mirror my inner personality

 21. Buna, Elena,

  Pentru ca răspunsul tău să fie complet, trebuie să adaugi și link-ul unei imagini de pe site-ul http://www.leadsonarchitects.com, care îți inspiră planurile de amenajare.

  Mulțumim și succes!

 22. Mihaela

  Casa comunista, pregateste-te de revolutie! http://www.leadsonarchitects.com/#!Bedroom/zoom/c6g1/image1bis

 23. eleganta,stil si rafinament!

 24. Nyana

  Comfort and elegance are the main keys for a perfect home!

  http://www.leadsonarchitects.com/#!Kodk-bedroom/zoom/cfvg/imageo10

 25. corina simion

  Daca tu ai un mar si eu am un mar si facem schimb de mere, atunci tu si eu vom avea in continuarea un mar. Dar daca tu ai o idee si eu am o idee si le schimbam intre ele atunci fiecare dintre noi va avea doua idei.

  http://www.leadsonarchitects.com/#!kodk-loft/c6g1

 26. madalin

  cel mai fericit esti in vacanta. aminteste-mi casa de vacantele mele.

  http://www.leadsonarchitects.com/#!Kodk-living/zoom/cfvg/image88d

 27. Home is where the heart is!

 28. Lucia

  http://www.leadsonarchitects.com/#!untitled/zoom/mainPage/imaget4z

  Acolo unde a pasit Afrodita poposeste Atena, iar unde exista Frumusete se respira Intelepciunea.

 29. luci.luciana@gmail.com

  Într-o lume în care totul se clatină, ne trebuie un reazim. Acest reazim, care ne susţine, e căminul nostru şi acest cămin are nevoie de un suflet.

  http://www.leadsonarchitects.com/#!kodk-loft/c6g1

 30. lidia ionescu
 31. “Din bube, mucegaiuri si noroi/ Iscat-am frumuseti si preturi noi” T. Arghezi.

  Am apelat la un citat al unui autor drag mie pentru ca el cuprinde esenta transformarii. Versurile pot duce cu gandul catre partea in care intervine echipa de profesionisti. Un spatiu care poate parea plictisitor, neinspirat la o prima vedere se poate metamorfoza remarcabil daca e lasat la indemana celor priceputi. Rezultatul va fi pe masura! Masura provocarii. 😀

  Imaginea aleasa pentru completare: http://www.leadsonarchitects.com/#!Kodk-bedroom/zoom/cfvg/imageo10

 32. Miky Gherghe

  “A man’s house is his castle. ” James Otis

  http://www.leadsonarchitects.com/#!Living/zoom/c6g1/images5y

  Iubesc acest living…culorile, ferestrele, ideea de loft! Absolut genial!

 33. Sufletul sa-ti fie ca gandul, gandul ca vorba si vorba ca fapta! – (as mai adauga) si casa ca sufletul.

 34. Caminul, locul unde arhitectura prinde viata.

 35. Andreea

  Am trei motto-uri care, pentru mine, ilustreaza casa ideala:
  // A house is a meeting point where friends and family and friends gather for a shared experience.
  // Anything can be transformed from boring into fun.
  // I hate a house that is stuffed with design and contains no sign of the individual.

  http://www.leadsonarchitects.com/#!Open-House/zoom/cfvg/image1hco

 36. Bună, Camelia,

  Te rugăm spune-ne și care e motto-ul căminului tău (real sau ideal), pentru ca răspunsul să fie complet și valid pentru Concurs. Mulțumim și succes!

 37. Tabita
 38. Ana C

  my house is not a palace, nor a museum, but it’s oh, so chic and comfy 🙂

  http://www.leadsonarchitects.com/#!Open-House/zoom/cfvg/imageue9

 39. Ana
 40. Andreea P
 41. I started up a home project , i have a living room , a kitchen and a basthroom in a minimalist style but this structure is linked with a house in a country style .
  I would like to have a connnection between these two styles .

  http://www.leadsonarchitects.com/#!Bedroom/zoom/c6g1/image1bis

 42. Cami

  Emovere – miscarea dinlauntru in afara, liniile si lumina care traduc in exterior vibratia, emotia.

  http://www.leadsonarchitects.com/#!kodk-loft/c6g1

 43. modiga iulian
 44. I AM NO LONGER WHO I ONCE WAS, THEREFOR NOTHING IS AS IT WAS

 45. My home is a happy home full of love, laughter in every room, smiles around every corner and blessings abound 🙂

 46. cabinet of curiosities. the vintage, the heritage, the ethnic and the very contemporary.
  http://www.leadsonarchitects.com/#!Bedroom/zoom/c209k/image19j6

 47. Carmen

  “Simplitatea in arta este o complexitate rezolvata” C. Brancusi
  http://www.leadsonarchitects.com/#!kodk-loft/c6g1

 48. ” N-ai nevoie de foarte multe/ Ca sa fii fericit/E de-ajuns o mana de prieteni/ In asfintit… ”
  Asta spune poetul Dinu Olarasu si, cu trecerea anilor, am ajuns la aceeasi concluzie simpla si evidenta: sunt fericita intre oameni , sunt fericita cand reusesc sa-i fac si pe altii fericiti, sunt fericita azi, traiesc clipa si nu incetez sa visez, sa iubesc, sa sper… Casa ideala, din punctul meu de vedere, e o casa primitoare pentru noi, cei 3 membri ai familiei, 2 copii si un adult, si pentru prietenii care sunt bineveniti la o cina simpla, sau sofisticata, dupa situatie, un pahar de vin rosu si o conversatie spumoasa, muzica buna, hobby-uri comune si visatori irecuperabili…

 49. Calin

  Today we live in a chaos of straight lines, in a jungle of straight lines. If you do not believe this, take the trouble to count the straight lines which surround you. Then you will understand, for you will never finish counting.

  – F. Hundertwasser

  Stiu ca e un arhitect cumva opus cu stilul LeadsonArchitects dar sper ca le place o provocare 🙂

 50. My ideal home would be a place where I could feel like everything is aging in beauty, fitted in utility and with a splash of opulence.

  The first photo of the Kodk Loft describes perfectly my motto:
  http://www.leadsonarchitects.com/#!kodk-loft/c6g1

 51. Bună, Călin,

  Pentru ca răspunsul tău să fie complet, trebuie să adaugi și link-ul unei imagini de pe site-ul http://www.leadsonarchitects.com, care îți inspiră planurile de amenajare.

  Mulțumim și succes!

 52. Bună,

  Pentru ca răspunsul tău să fie complet, trebuie să adaugi și link-ul unei imagini de pe site-ul http://www.leadsonarchitects.com, care îți inspiră planurile de amenajare.

  Mulțumim și succes!

 53. Hundertwasser a fost mult prea talentat, un trendsettler. Cu siguranta ne dorim lucrari si de acest gen

 54. Casa mea:acolo unde viata se intampla!

 55. Mihaela Ciocea

  Casa mea este intrepatrunsa de natura si totusi… fortareata mea.

  https://cdn.designist.ro/wp-content/uploads/2014/06/Leadson-Architects-Designist-4.jpg

 56. Micul meu univers!

 57. In spatele aspectului simplu si armonios al designului Leadson se afla mii de ore de studiu, experienta, pasiune si dedicare. Este un design clar si pe alocuri minimalist care reuseste sa confere unui spatiu acel aer plin de stil cat si senzatia de ”acasa”.

 58. Lia Sitaru

  armonie, echilibru,eleganta si un strop de umor!

 59. E superb proiectul!

 60. Mihai Grama
 61. Marina Georgiana

  Casa soare, cu rasarituri si apusuri – ca si in viata!

  De ce nu renuntam la garsoniera noastra, desi suntem trei? Pentru ca aici, fiecare colt poarta o poveste, rasete pana la lacrimi, imbratisari, primele cuvinte si primele jocuri, planuri, sperante, decadere si iar sperante, momente care nu se mai intorc si pe care nu le poti lua cu tine pentru a le gasi locul intr-o alta casa.

  http://www.leadsonarchitects.com/#!open-house/zoom/cfvg/imageqix

 62. andreeasista

  h-o-m-e

 63. Catalina
 64. My place to rest, dream, think about nothing, create, be close to nature, love, a place that gives me positive thoughts and the power to create some more

 65. You have to dream intentionally. (H. Murakami)

 66. “Simplicity is the ultimate sophistication” http://www.leadsonarchitects.com/#!Bedroom/zoom/c6g1/image1bis

 67. Adrian
 68. Cristiana M

  “Light, God’s eldest daughter, is a principal beauty in a building.”

  Daca ar fi sa-mi imaginez casa ideala, as vizualiza-o ca un spectru de lumina, lumina inteleasa ca inspiratie, libertate, subtilitate si profunzime.
  Un prinicipiu dupa care mi-as amenaja locuinta ideala este “yugen”(subtly profound grace), conceptul care sta la baza esteticii japoneze, si care pune mai mult pret pe puterea de a evoca, decat pe abilitatea de a afirma direct, amintindu-ne ca adevarata frumusete exista atunci cand putine cuvinte sau detalii reusesc sa trezeasca in noi sentimente si ganduri profunde.

 69. Roxana D
 70. flori

  Buna ziua,

  As dori sa stiu cand se va desemna castigatorul. Multumesc anticipat!

 71. […] semnat Leadson Architects, birou de arhitectură și design din […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed