Concurs! Câştigă un tricou fain din noua colecţie Mândra Chic! ÎNCHIS.

Iar câştigătorul tricoului Mândra Chic este Raluca Popa cu mesajul “Nu-i bai” (am tras la sorţi cu ajutorul random.org). Vă mulţumim tuturor pentru participare, vă felicităm pentru mesajele inspirate şi vă dorim, cum ne dorim şi nouă, să ajungeţi să le purtaţi pe un tricou Mândra Chic. Staţi în continuare cu ochii pe noi, pentru că urmează multe concursuri cu premii fine pe Designist.ro şi pe pagina noastră de facebook.

Despre creaţiile autentice pe care le cos femeile din satul Mândra, Ţara Făgăraşului, v-am povestit pe larg aici. Aşa am aflat şi noi cum pânze vechi sunt recuperate, iar tehnici tradiţionale de ţesut devin în sfârşit, aplicate pe tricouri, pernuţe, broşe, săculeţi, creaţii la mare modă.

Povestea Mândra Chic este una 100% românească, ne place şi ne inspiră. Iar cum vremea colindelor se apropie, împreună cu Alina Zară, care are în grijă Atelierul Șezătoare sau Muzeul de Pânze și Povești din satul Mândra, am pregătit pentru voi un cadou mândru şi fain: un tricou din noua colecţie Mândra Chic, Tricoul fain de vreme îndărătnică.

Tricoul de vreme îndărătnică este mărimea M

Pentru ca acest tricou să ajungă la tine şi să-l porţi de sărbători, trebuie să:

1. Dai Like paginii de facebook Designist.ro şi te împrieteneşti cu Mândra Chic
2. Dai un Share concursului pentru ca vestea creaţiilor Mândra Chic să meargă mai departe.
3. Ne spui care e expresia ta românească preferată pe care nu ai ezita să o porţi cusută pe tricou.  Nu e nici o problemă dacă ea a fost deja cusută de Mândra Chic 🙂

Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns, iar câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi. Deadline: Duminică, 16 decembrie, ora 16.00. Succes tuturor!

Foto: Mândra Chic

142 Comments

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed