În weekend ne aşteaptă o nouă ediţie Marché de Noël

Marché de Noël păstrează și anul acesta tradiția cadourilor de designer și revine cu o nouă ediție pe 15 și 16 decembrie la The Ark, str. Uranus nr. 150. Târgul va fi deschis pentru vizitatori între orele 10.00 – 20.00.

Ajuns la cea de a patra ediție, târgul reuneşte şi anul acesta o selecție eclectică de designeri și artiști menită să satisfacă gusturile vizitatorilor prin calitate, varietate și noutate.

Bijuterie – Carla Szabo, Lady Magpie, The Awesome Project, Andreia G. Popescu, Alis Lalu, Alina Carp, Moogu, Ostra Berdo, atelier 44, Maria Filipescu, Ioana Enache, Noha Nicolescu, Expression, Romana Topescu.

Vestimentar – Cristian Samfira, Patzaikin, Edita Lupea, Fe[Male] by Mirela Fraser, Ligia Carabeţ, Berenike, Lo Spaccio, Demoiselle&Oana Big, Ciprian Vrabie.

Decoraţiuni – Ana Wagner, Anca Fetcu, Raluca Arnăutu, Luna de pe cer, Irina Neacşu, Lightsquare şi Agnes Kezseg. Vor fi, de asemenea, prezente şi lucrări de artă realizate de Mădălina Andronic.

În cadrul târgului va avea loc Preview & Prototype sales – o incursiune în colecţia 2013 a brandului Patzaikin si o întâlnire cu designerul Olah Gyarfas, designerul principal al brandului. Participanţii vor putea, de asemenea, asista la ateliere interactive de pictură pe porţelan susţinute de Villeroy&Boch.

Şi pentru că de la nici un târg de Crăciun nu pot lipsi deliciile gustative, cei de la Omnivore’s Dilema şi de la Amărui de Ciocolată vor pregati cadouri dulci şi bunătăţi pentru cei ce ajung la Marché de Noël.

Biletul de intrare este 10  lei.

One Comment

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed