Concurs! Designist și ROD îți fac cadou un set de pahare din porțelan, semnate Mădălina Teler! ÎNCHIS!

Iar câștigătorul este Adriana! Vă mulțumim tuturor pentru participare și scenariile frumoase pe care ni le-ați împărtășit!

Piesele modelate din porțelan și pictate atât de suav de Mădălina Teler (De Ceramică) sunt unele dintre obiectele noastre preferate made in RO. Constelațiile fine de linii ale decorurilor sunt inspirate de elemente arhitecturale, regăsite pe garduri, grilaje etc., dar și de unele motive tradiționale.

Madalina Teller - De Ceramica - Designist (16)Împreună cu ROD Cărturești, unul dintre locurile din București unde găsești piesele Mădălinei Teler, îți facem un cadou: două pahare din porțelan care să-ți facă toamna mai caldă și frumoasă.

Ce trebuie să faci să ajungă la tine pe masă?

1. Dai Like paginilor ROD și Designist.ro.
2. Ne spui care dintre piesele semnate de Mădălina Teler (le găsești pe toate aici) ți se potrivește și de ce. Lasă link-ul fotografiei piesei alese într-un comentariu la acest post și completează-ți motivația.

Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post). Cel mai creativ răspuns va fi desemnat câștigător. Deadline: Duminică, 20 octombrie, ora: 20.00. Succes tuturor!

32 Comments

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed