Concurs ÎNCHIS! Pune-ți planurile pe hârtie și www.plotareonline.ro îți înnoiește casa!

Împreună cu echipa www.plotareonline.ro am deliberat și, așa cum am promis, azi, 5 mai, am desemnat câștigătorii. Nu ne-a fost deloc ușor și vă mulțumim pentru răspunsurile și visurile voastre frumoase, care ne-au bucurat și inspirat. Iar cei 3 câștigători sunt:

Locul 1– Diana Duca, comentariul din 24 aprilie, ora 11:01. Felicitări, ai câștigat un voucher în valoare de 400 lei la www.plotareonline.ro și un stilou Poenari, ce va fi gravat cu numele tău!

Locul 2 – Cristian I., comentariul din 22 aprilie, ora 17:50.  Felicitări, ai câștigat un voucher în valoare de 300 lei!

Locul 3 – Maria Mirela, comentariul din 23 aprilie, ora 13:07. Felicitări, ai câștigat un voucher în valoare de 200 lei!

Pentru că v-ați pus planurile pe hârtie, vă dorim ca toate să se îndeplinească!
Cei 3 câștigători vor fi contactați curând.

Se zice că dacă-ți spui dorințele cu glas tare, nu se mai îndeplinesc. Noi îți arătăm exact contrariul: spune-ne ce-ți dorești pentru ca planurile tale să prindă contur: un vis pus pe hârtie e și mai aproape de a deveni realitate! Astfel, împreună cu www.plotareonline.ro am pus la cale un concurs care-ți poate schimba cel puțin casa. Îți spunem imediat cum, până atunci gândește-te la visul ce vrei să-ți devină plan. 🙂

plotareonline.ro-Designist

Cu o tradiție în offline de peste 20 de ani în care s-a adresat cu precădere specialiștilor (arhitecți, ingineri, constructori, fotografi), oferind printuri la cele mai înalte standarde, www.plotareonline.ro este destinat și consumatorului final care iubește hârtia și tot ce înseamnă tipăritură.

www.plotareonline.ro este primul site din România unde îți poți printa online toate „planurile” și le poți primi la ușa ta în 24 de ore, oriunde în țară. De la desene tehnice, randări și până la fotografii din vacanță, postere color, broșuri, documente sau imaginea preferată care îți va schimba decorul bucătăriei, livingului sau dormitorului, totul poate fi comandat pe www.plotareonline.ro. Avantajele sunt clare: afli în timp real cotația finală de preț, beneficiezi de prețuri cu până la 20% mai mici față de centrele clasice de imprimare, poți să îți exprimi creativitea, să faci cadouri inspirate și să primești tot ce ai comandat acasă sau să livrezi cadoul tău direct la destinatar.

DSC0422_DxOCum completează un poster personalitatea decorului! În locul lui poate sta printată pe canvas imaginea ta preferată!

Ce ne-a plăcut mai mult și mai mult la www.plotareonline.ro? Că poți printa fotografiile tale sau imaginile preferate pe canvas, rezultând tablouri cu efecte designish în decor. Interfața e super prietenoasă: încarci imaginea, o configurezi cu efectele dorite (pop-art, cu iz pictural, tip schiță grafică sau texturată), alegi dimensiunile (pot fi 20 x 30 cm; 30 x 40 cm; 50 x 70 cm), obții cotația de preț, iar “tabloul” (printul pe pânză) îți va fi livrat în 24 h la ușă. Câteva detalii tehnice pentru imagine aici.

RUrban-apartment-Designist-13O fotografie semnată de Marius Enache și printată pe pânză, într-un superb apartament din București! Livingul tău poate fi decorat cu o fotografie printată pe pânză, al cărei autor ești chiar tu!

Cel-mai-tonic-apartament-din-Bucuresti-designist-07Dormitorul unui apartament din București, cu tablou pop-art. La tine în dormitor poate sta o fotografie a voastră, printată pe pânză, cu efecte pop-art!

suedez-9Dining grafic, în alb și negru. La fel de grafic vei schimba look-ul sufrageriei de acasă cu un portret-tablou!

Cum îți va înnoi www.plotareonline.ro casa? Ajungem la subiectul concursului nostru și te provocăm să îți pui planurile pe hârtie, astfel:

Scrie-ne o scrisoare (maximum 3 paragrafe), printr-un comentariu la acest post, despre ce îți dorești cel mai mult: pentru tine, pentru casa ta, pentru cei dragi… Care sunt planurile pe care le visezi așternute grafic pe foia albă a viitorului apropiat?

Conditiția de participare este să-ți faci cont pe  www.plotareonline.ro, cu aceeași adresă de e-mail cu care vei înscrie comentariul tău în concurs.

Vom alege cele mai interesante și frumos justificate 3 planuri așternute în scris, pe care www.plotareonline.ro le va premia astfel:

Locul 1: un voucher în valoare de 400 lei și un stilou Poenari gravat cu numele câștigătorului!
Locul II: un voucher în valoare de 300 lei.
Locul III: un voucher în valoare de 200 lei.

Stilou Poenari

Un stilou Poenari, brand românesc de tradiție, va merge la câștigătorul locului I, gravat cu numele său!

Așteptăm scurta scrisoare despre planurile pe care le dorești împlinite, printr-un comentariu la acest post, până pe 26 aprilie, la ora 12.00. Tu vei alege, în cazul în care vei câștiga, cum îți vei folosi voucher-ul la plotareonline.ro. Poate dorești să-ți printezi imaginile preferate din vacanța în Cuba sau din călătoriile tale prin țară, în căutarea unor peisaje pitorești. Sau poate vrei să transformi fotografia unor dopuri de plută în tabloul bucătăriei tale. E liber la creativitate, www.plotareonline.ro îți pune viziunile pe pânză!

plotareonline

Fotografie realizată la Abel’s Wine Bar, din București. Autor: Robert David

Succes și planuri îndrăznețe!

68 Comments

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed