Creativitate & Corian: CERSAIE 2012

Dacă vrei să vezi ultimele tendințe în domeniul finisajelor și mobilierului pentru baie, precum și cele mai proaspete creații de obiecte sanitare ale designerilor, trebuie să mergi la Expoziția CERSAIE, care are loc în fiecare an la Bologna.

Seria Ergonomic, de la Rexa: cadă, chiuvetă, poliță și cadă de duș din Corian.
Design: Giulio Gianturco.

Corianul câștigă din ce în ce mai mult teren în rândul arhitecților și designerilor, iar calitățile sale tehnice (este un material non toxic, hipoalergenic, igienic și rezistent), precum și cele estetice (rezultă suprafețe fluide, omogene, subțiri) îl recomandă pentru folosirea lui în designul obiectelor sanitare. DuPont™ Corian® ne prezintă cele mai frumoase colecții de obiecte sanitare pentru baie, de la Cersaie 2012, create din Corian.

 Seria Fonte (Rexa) este inspirată din designul japonez. Obiectele sanitare sunt realizate din Corian, care se combină cu lemnul de ulm. Design Monica Graffeo. 

Goman prezintă chiuveta Flight (IF Product Design Award 2010), modelată dintr-o singură bucată de Corian translucid. Design: Massimo și Francesco Rodighiero. 

Planit vine cu o serie de obiecte sanitare, simple, puriste, cu linii geometrice, toate din Corian. Chiuveta Teatro, cu linii asimetrice, design Luca Scacchetti. 

Chiuveta Teatro

Cada Alibaba (Planit), design Itamar Harari.

Cada Marina, Planit

Pară de duș din Corian, de la Rubinetterie 3M – din seria Light, care a câștigat premiul Design Plus 2011 la Frankfurt ISH. Este disponibil și cu iluminare. Design Danilo Fedeli.

Fotografii: prin brandurile prezentate, all rights reserved.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed