Cum arată familia ta și mai tradițională? O nouă comunitate de ilustratori o transformă în stickere și creative, și reprezentative

Zilele trecute, pe măsură ce apele (ne)tradiționale se tulburau tot mai tare în jur, am descoperit pe Facebook pagina Familii și mai tradiționale și am dat subit mai multe love reactions / minut decât am făcut-o vreodată pentru imagini care nu includeau nici vacanțe, nici pisici, nici vreo verandă spectaculoasă. Și asta pentru că am găsit acolo o galerie întreagă de plăcuțe pentru ușă ilustrate care își propun să facă rebranding-ul familiilor din România ♥.

familiiFamilia ”Domnul, doamna și o pisică”, ilustrată de Andra Badea

familiiFamilia ”Un băiat, iubitul lui și multe viniluri”, ilustrată de Elena Greta Apostol

“Ce este o familie tradițională? Și dacă ea este formată din soț si soție, înseamnă că eu și mama mea, care m-a crescut singură, nu suntem o familie? Dar tu și bunicul tău? Dar ea și iubita ei? Dar el, soția lui, copiii lui dintr-o relație și copiii ei din altă relație?
Suntem un grup de creativi și, împreună cu mulți oameni care ne susțin, facem rebranding-ul familiilor din România. Pentru că vechile plăcuțe de familie s-au cam învechit, le înlocuim cu o serie de stickere creative care reflectă mai bine realitatea”, au explicat ei.

familiiFamilia ”Mami, Buni și cel mic”, ilustrată de Ioana Cozma

familii

Familia ”Două surori și multe flori”, ilustrată de Alexandru Nimurad

Echipa ilustratorilor și artiștilor caligrafi ai proiectului e compusă din: Bianca Dumitrașcu, Alexandru Nimurad, Ioana Șopov, Ruxandra Matache, Diana Papuc, Ioana Cozma, Iulia Dămăroiu, Mario Gazebro, Maria Guseth, Elena Greta Apostol, Loreta Isac, Diana Dalimon, Laura și Vera Nedelschi, Cristina Cazacu, Lavinia Valentina and more 🙂 .

familii

Familia ”O doamnă, un domn și cărțile lor”, ilustrată de Diana Papuc

familii

Familia ”O fată, iubita ei și pisicul”, ilustrată de Ioana Șopov

familii

Familia ”O mamă și fiica ei”, ilustrată de Mario Gazebro

Printoteca s-a ocupat deja de printarea stickerelor, pe care le găsești în București la Apollo111 Barul, J’ai Bistrot București, Origo, Expirat și Printoteca. Iar colecția e în continuă extindere, noi abia le așteptăm pe următoarele ca să “Închidem ușa în fața intoleranței“, așa cum spun cei de la Familii și mai tradiționale 🙂

familiiFamilia ”Niște frați de nedespărțit”, ilustrată de Loreta Isac-Cojocaru

familiiFamilia ”Soțul, soția și plantele lor”, ilustrată de Elena Greta Apostol

familiiFamilia ”Doi îndrăgostiți și un animal mic”, ilustrată de Iulia Dămăroiu

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed