Cum arată Pinguinii din Rusia în viziunea lui Arseniy Lapin

Într-o bună zi un prieten ne-a spus că ar vrea o sculptură în grădină. Am râs cu toții, imaginându-ne o Venus în curtea mică de pe lângă Hala Traian, înconjurată de un câine și 4 pisici – animalele familiei 🙂 Dar gândul la sculptura “mai mică” ne-a atras atenția asupra albumului lui Arseniy Lapin – Sculptures for sale. Și uite așa, am cunoscut un rus minunat!

Arsenyi Lapin - Russian Penguins - Designist (11)Sculpturile lui Arseniy Lapin se numesc Russian Penguins!

Arsenyi Lapin - Russian Penguins - Designist (4) Arsenyi Lapin - Russian Penguins - Designist (5)

Dacă v-ar fi trecut vreodată prin cap că există pinguini în Rusia, răspunul lui Arseniy ar trebui să fie de ajuns: pentru unii există 🙂 Noi îi vedem mai degrabă ca pe un hibrid creativ cocoșo-pinguinesc.

Arsenyi Lapin - Russian Penguins - Designist (3) Arsenyi Lapin - Russian Penguins - Designist (7)Pinguinii sunt sculptați în lemn și colorați cu vopseluri în ulei și acrilice.

Arsenyi Lapin - Russian Penguins - Designist (6) Arsenyi Lapin - Russian Penguins - Designist (1)

Cine este Arseniy Lapin? Un artist din Rusia, cunoscut mai ales ca ARSELAP, care în 1994 a terminat Școala Superioară de Artă – Film și Animație. Arsenyi e foarte cunoscut pentru marionetele sale creative (în special sculpturi mici, din lemn) și creații pentru teatru.

Arsenyi Lapin - Russian Penguins - Designist (2) Arsenyi Lapin - Russian Penguins - Designist (9) Arsenyi Lapin - Russian Penguins - Designist (13) Arsenyi Lapin - Russian Penguins - Designist (14)

Am ales Russian Penguins pentru alura lor tomnatică, altfel pe facebook-ul lui Arseniy veți vedea o mulțime de picturi și sculpturi frumoase.

Arsenyi Lapin - Russian Penguins - Designist (10) Arsenyi Lapin - Russian Penguins - Designist (12)

Așadar, dacă vreți un pinguin artistic din Rusia la voi în grădină sau prin casă, îi puteți scrie lui Arseniy aici. Bucuroși că i-am cunoscut pe pinguinii din vecini, nu mai avem de spus decât: Andrei, ți-am găsit sculptura!

Fotografii: prin Arseniy Lapin

One Comment

  1. […] sculpturile din lemn ale artistului rus Arseniy Lapin ți-am mai povestit pe Desgnist – aici. Iată-le acum în ipostaze de sezon, în satul natal al lui Arseniy – Malevna […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed