Cum atragi atenția când aplici la un job de graphic design? Îți pictezi CV-ul.

Acum câteva zile am primit un mesaj foarte fain de la unul dintre cititorii DESIGNIST. Alex Trofim este un graphic designer, din Brașov, iar aplicația pentru un job nou l-a determinat să se asigure că CV-ul lui va fi remarcat. Așa că l-a pictat!

CV pictat - Alex Trofim - Designist (2)

CV pictat - Alex Trofim - Designist (1)

Dacă vă întrebați cum aplici cu CV-ul atunci când e tablou, iată și povestea:

“Planul a fost să agăţ CV-ul în biroul HR-ului în timp ce nu era nimeni în zonă, dar mi s-a părut şi ilegal, şi cam riscant. Aşa că am trimis pe cineva care l-a dus, fără să spună nimic, şi l-a pus pe biroul doamnei de la resurse umane. Apoi a plecat, fără să răspundă la întrebări”, povestește Alex.

CV pictat - Alex Trofim - Designist (3)Au trecut două ore de la “aplicație” și a primit un telefon. A obținut interviul, tabloul și-a atins scopul! Îi ținem pumnii să obțină și job-ul. 🙂

Filmulețul despre cum și-a pictat CV-ul, mai jos:

Ne-a amintit de tablourile lui Florin Ciulache, artistul din București care reproduce pe pânză “realitatea” computerului sau a mediilor virtuale.

Florin Ciulache - Designist

Pentru că vorbim de Graphic Design, vă amintim de cursul intensiv de Graphic Design, la școala Creative Learning. Cursul este susținut de designerul Alexe Popescu și se adresează  atât graficienilor împătimiți, care își doresc să se perfecționeze, cât și celor pasionați de graphic design care sunt la început de drum și doresc să-și construiască o carieră în acest domeniu.

Detalii:
www.creativelearning.ro
Facebook Creative Learning

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed