Cum îți poate schimba viața un curs de design interior?

Îți lansăm o întrebare: cum poate designul interior să-ți schimbe viața, adică să te facă să te simți mai în elementul tău – mai relaxat, mai productiv, mai bine dispus? Reforma poate începe cu un curs de design interior.

la-maison-designist-14

Iată cel puțin 3 motive pentru care designul interior poate juca un rol esențial în reforma personală. Lista o vei completa chiar tu cu ce vei afla, pe parcursul celor două luni de training, la cursul de Design Interior by Creative Learning, care începe în curând.

1. Te expune. Numai simpla expunere constantă la un număr considerabil de fotografii cu decoruri armonioase îți scurtează drumul către găsirea lui hygge – acel cosy warmth, pe care îl au spațiile unde ne simțim bine, împliniți, acasă. Hygge este un termen danez, folosit adesea în designul interior, și înseamnă absența oricărui lucru iritant, care te copleșește emoțional sau, cu alte cuvinte, obținerea unei stări de bine care vine din simpla prezență a unor elemente calme, simple și binefăcătoare.

high res

2. Îți dă șansa să iei o pauză de computer și să lucrezi cu mâinile. O metodă de lucru care te aduce în concret și face bine psihicului. Da, pentru că înainte de a pune totul în plan, pe computer, mai sunt niște etape prin care e bine să treci. Pentru că designul de interior este adesea mai mult atmosferă decât limbaj tehnic. De aceea, noi, Designist & Creative Learning, te îndemnăm să lucrezi analog, cu decupaje, mostre textile și de tapet, creioane, markere, printuri – le avem deja pe toate pregătite.

Curs-Design-Interior-Creative-Learning-Designist-13

3. Îți oferă noi oportunități. Iar asta este una dintre satisfacțiile lui “back to school” ca adult. Oportunități să înveți ceva nou, să crești, să găsești răspunsuri la întrebări precum “Cum să-mi amenajez casa, sunt pe drumul cel bun?” sau “Ar putea fi designul de interior o nouă direcție pentru cariera mea?”. În general, atunci când ieși din dilemă, vine și mulțumirea personală.

Tu de ce ai participa la un curs de design interior? Iar dacă vrei să vezi cum a fost experiența altora la cursul de design interior, susținut de extraordinara Martine Claessens, iată un review pe larg al cursului nostru AICI.

Toate informațiile despre cursul de Design Interior-București le afli de aici.
Te înscrii la: contact@creativelearning.ro sau completând formularul de aici.
Ne poți suna, pentru info, la nr.: 0721 98 44 67.

Următoarea ediție a cursului de design interior va avea loc într-o formulă hibrid, online-offline, adaptată realității acestei perioade. Lecțiile online vor fi susținute prin platforma Zoom, iar cele offline vor avea loc la sediul Designist.ro și Creative Learning din zona Unirii din București, cu respectarea normelor de protecțe sanitară și a regulilor de distanțare fizică.

Bine de știut: cursul poate fi urmat integral online, pentru cei care locuiesc în alte orașe și nu pot fi prezenți la sesiunile offline.

Ce-ți mai spunem la final este că am pregătit pentru primăvara asta cursuri de Design Interior, în formule concentrate de weekend, la BrașovCluj, Timișoara, Iași.

Salutări și te așteptăm la curs(uri)! 🙂

Fotografii: Dedi Grigoroiu, Arthur Țințu, Designist și via www.creativelearning.ro

9 Comments

 1. Ceuta Simona

  …si eu vreauuuu!!!

 2. Designist

  Buna, Simona, si multumim pentru interes! Stai cu ochii pe paginile de Facebook Designist.ro si Creative Learning.ro pentru mai multe detalii in legatura cu sesiunea de toamna a cursurilor 🙂

 3. Designist

  Bună, Simona! Noile date ale cursurilor de design interior sunt online aici – http://creativelearning.ro/ . Mai mult: dacă îți dorești să participi la cursul de la București, te poți înscrie până pe 31 august ca să profiți de costul promoțional! Mult succes!

 4. Salut, este posibilitate de a face astfel de cursuri și in Iași?

 5. Designist

  Cursul de Iași se întâmplă deja, detalii aici: http://creativelearning.ro/all-service-list/calendar-curs-pret-inscriere-iasi/

 6. TivgàRodica

  La Constanta nu se organizeaza?

 7. Designist

  Bun găsit! Constanța nu se află deocamdată în portofoliul nostru, dar cursul de la București așteaptă înscrieri și din alte orașe 🙂

 8. Tatiana

  Cat ar costa cursul de design pentru interior pentru incepatori?

 9. Designist

  Bună, Tatiana! Toate detaliile despre curs, programă și cost sunt aici: https://creativelearning.ro/all-service-list/inscrie-te-la-curs-design-interior-2/ Următoarea ediție a cursului pentru începători va avea loc în primăvara lui 2021.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed