Cum îți poate schimba viața un curs de design interior?

Îți lansăm o întrebare: cum poate designul interior să-ți schimbe viața, adică să te facă să te simți mai în elementul tău – mai relaxat, mai productiv, mai bine dispus? Reforma poate începe cu un curs de design interior, care îți deschide noi perspective.

Cursul de design interior începe în martie 2023 și îți poți rezerva deja un loc la curs. Detalii & înscrieri aici.

Pe vremea când masca era un must. 🙂 Poți urma cursul atât la clasă, cât și online, cum preferi. Lecțiile la clasă se țin în București și live, online, într-o formulă interactivă.

Iată în continuare cel puțin 3 motive pentru care designul interior poate juca un rol esențial în reforma personală. Lista o vei completa chiar tu cu ce vei afla, pe parcursul celor două luni de training, la o nouă sesiune a cursului de design interior pe care l-am conceput chiar noi, Designist, și pe care îl derulăm sub umbrela Creative Learning.

Profită și de promoțiile acestei perioade 🎁 – află detalii aici.

1. Te expune. Numai simpla expunere constantă la un număr considerabil de fotografii cu decoruri armonioase îți scurtează drumul către găsirea lui hygge – acel cosy warmth, pe care îl au spațiile unde ne simțim bine, împliniți, acasă. Hygge este un termen danez, folosit adesea în designul interior, și înseamnă absența oricărui lucru iritant, care te copleșește emoțional sau, cu alte cuvinte, obținerea unei stări de bine care vine din simpla prezență a unor elemente calme, simple și binefăcătoare.

high res

2. Îți dă șansa să-ți exersezi creativitatea și să explorezi o metodă de lucru. Participanții vor trece prin toate etapele amenajării unui interior: de la identificarea stilului și alegerea finisajelor până la schema de iluminat a spațiului. Vor crea planuri de amenajare, moodboard-uri, vor rezolva exerciții practice, iar proiectele de curs vor fi discutate în detaliu cu profesorul și cu ceilalți cursanți.

Curs-Design-Interior-Creative-Learning-Designist-13

Cursul este predat de Martine Claessens, designer de interior din Belgia, care trăiește și lucrează în România de peste 10 ani. Citește un interviu cu Martine aici.

3. Îți oferă noi oportunități. Iar asta este una dintre satisfacțiile lui “back to school” ca adult. Oportunități să înveți ceva nou, să crești, să găsești răspunsuri la întrebări precum “Cum să-mi amenajez casa, sunt pe drumul cel bun?” sau “Ar putea fi designul de interior o nouă direcție pentru cariera mea?”. În general, atunci când ieși din dilemă, vine și mulțumirea personală.

Tu de ce ai participa la un curs de design interior? Iar dacă vrei să vezi cum a fost experiența altora la cursul de design interior, susținut de Martine Claessens, iată un review pe larg al cursului nostru AICI.

Toate informațiile despre cursul de Design Interior-Începători le afli de aici.
Pentru alte informații, ne găsești la: contact@creativelearning.ro. Dacă ești interesat să participi, completează formularul de aici, iar noi vom reveni cu pașii următori.

Ne vedem la curs? 🙂

Fotografii: Dedi Grigoroiu, Arthur Țințu, Designist și via www.creativelearning.ro

11 Comments

 1. Ceuta Simona

  …si eu vreauuuu!!!

 2. Designist

  Buna, Simona, si multumim pentru interes! Stai cu ochii pe paginile de Facebook Designist.ro si Creative Learning.ro pentru mai multe detalii in legatura cu sesiunea de toamna a cursurilor 🙂

 3. Designist

  Bună, Simona! Noile date ale cursurilor de design interior sunt online aici – http://creativelearning.ro/ .

 4. Salut, este posibilitate de a face astfel de cursuri și in Iași?

 5. Designist

  Cursul de Iași se întâmplă deja, detalii aici: http://creativelearning.ro/all-service-list/calendar-curs-pret-inscriere-iasi/

 6. TivgàRodica

  La Constanta nu se organizeaza?

 7. Designist

  Bun găsit! Constanța nu se află deocamdată în portofoliul nostru, dar cursul de la București așteaptă înscrieri și din alte orașe 🙂

 8. Tatiana

  Cat ar costa cursul de design pentru interior pentru incepatori?

 9. Designist

  Bună, Tatiana! Toate detaliile despre curs, programă și cost sunt aici: https://creativelearning.ro/all-service-list/inscrie-te-la-curs-design-interior-2/

 10. Mirela

  Bună ziua se face și în Constanța

 11. Designist

  Buna ziua! Puteti participa la cursul de design interior si online, din pacate nu il putem tine in Constanta.
  Detalii aici: https://creativelearning.ro/all-service-list/inscrie-te-la-curs-design-interior-2/.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed