Cum schimbi o încăpere dintr-o mișcare: 12 idei la un click distanță

Într-o lume în care acasă este, cel puțin periodic, și la birou, și la școală, și în sala de ședințe, mizăm pe eficiență, uneori chiar și în ceea ce privește designul interior. Ca urmare, a venit momentul să îți povestim despre cea mai recentă dintre sursele noastre de inspirație salvatoare de timp: Decomuse.ro, un adevărat “agregator” de foto-tapete, postere, tablouri și soluții transformatoare și creative, dar și rapide și accesibile.

Ți-am pregătit mai jos selecția noastră de modele preferate: folosește-o ca muză și creează-ți apoi propriile scenarii de reamenajare dintr-o mișcare. Să înceapă designul wow! 😊

Pe Dare și ale lui motive geometrice pastelate le vedem în amenajări cu accente boho-chic, luminoase și relaxate, în interioare cu plafon foarte înalt. Dimensiuni disponibile: 100 x 300 cm; 350 x 270 cm 

Din culise 

Decomuse.ro a apărut în 2018, ca “fratele mai mic”, dar la fel de creativ, al Lipicios.ro, producătorul român de stickere despre care ți-am povestit aici. Este, de fapt, o colaborare cu trei dintre cele mai mari fabrici de fototapet din Europa, toți uniți de valori comune, la care aderăm și noi: materiale de top, un raport echilibrat calitate-preț și longevitate .

Și tocmai de aceea, pentru noi, secțiunea Fotoapete de pe Decomuse.ro este și un exercițiu al cumpătării 😋 – găsești o colecție uriașă, de peste 5.000 de variante disponibile în peste 7 dimensiuni, cu prețuri începând de la doar 72 de lei, deci așteaptă-te la ispite designist la tot pasul.

Tapet sau pictură supradimensionată care predispune la visare? Tapetul Dreamstone le bifează pe amândouă: combină armonios nuanțe naturale pe suport vinilic, rezistent la umezeală și imită picturile în ulei. Ni-l imaginăm într-un living cu mobilierul redus la minimum, unde tapetul e lăsat să se impună de-a lungul și de-a latul unui perete întreg. Dimensiuni disponibile: 100 x 300 cm (o fâșie)

Tapet premium: decorul-statement de care aveai nevoie

Recunoaștem, a fost o provocare să ne oprim la doar câteva modele din selecția de fototapete premium de pe Decomuse.ro – le găsești împărțite în 25 de categorii distincte, dar îți recomandăm să te lași surprins și să explorezi cu atenție fiecare categorie în parte. Îți spunem din proprie experiență că toate sunt populate de modele spectaculoase, cu ajutorul cărora casa ta devine un univers aparte. De exemplu, cum ar fi să ajungi acasă și să ți se deschidă imediat o grădină luxuriantă de agave, cactuși și plante suculente? ⬇️ Noi ne-am simți precum Alice în Țara Minunilor.

Vedem Succulento ca o declarație de dragoste a celor care vor să împace si traiul urban, și pasiunea pentru natura exotică. Sau poate ca pe o scenă dintr-un film suprarealist? Oricum ar fi, adaugă-i un strop de culoare printr-o piesă de accent, care să-i ducă mai departe nuanțele, dar să nu îl încarce. Dimensiuni: 100 x 300 cm (o fâșie)  

🛒 La capitolul funcțional, iată ce tipuri de tapete vei găsi pe decomuse.ro:

  • tapet vlies (din fibre nețesute), care se montează cu ușurință și lasă peretele să respire. Folosește-l în camere care funcționează pe post de “cărți de vizită” ale amenajării, cum ar fi livingul.
  • tapet vinilic, al cărui strat exterior este acoperit cu un strat PVC ușor de curățat și rezistent la lumina soarelui. Ți se potrivește dacă ai copii sau animale de companie care vor fi mai puțin preocupați de bunăstarea designului interior al casei voastre 😊.

Apropo, prețurile fototapetelor variază în funcție de material și dimensiune. Totuși, fiecare dintre ele face ca încăperea să pară mai cosy, iar imprimarea digitală de până la 600 dpi ajută fototapetul să lărgească vizual interiorul camerei.

Lirio este o reinterpretare a naturii în cheie nordic-minimalistă cu mici accente aurii. Dă “sonorul cromatic” al camerei la minimum, ca să-i amplifici efectul, alătură-i o sursă de iluminat puternică și folosește-l în living, dining sau chiar și pe casa scării, de ce nu, dacă are nevoie de un boost de energie. Dimensiuni: 100 x 300 cm (o fâșie)

Postere și tablouri: acel wow factor atât de la îndemână

Poti fi remindere zilnice cu estetică inclusă sau poate ai nevoie de culoare, ori de un mesaj subliminal ca e bine să te mai și relaxezi. Oricum le-ai vedea, posterele și tablourile din colecția Decomuse.ro sunt o idee bună dacă a venit momentul pentru mai mult dinamism în amenajarea ta.

🛒 Le poți alege în varianta înrămată (cu ramă albă, neagră sau aurie) sau înrămată cu paspartu, pentru un plus de protecție a lucrării, iar lateralele sunt imprimate.

Tabloul Hidden Shape este tușa pop-art care invită la culoare și energizare. Este imprimat pe pânză flaușată, pentru reproducerea fidelă a cromaticii și este rezistent la razele UV. Ți se potrivește mai ales dacă ai o casă foarte luminoasă, cu ferestre înalte și largi și o amenajare mai degrabă scandinavă, căreia simți nevoia să îi dai un kick. Dimensiuni: 40 x 60 cm

Posterul Simple Life, reminder zilnic pentru o viață senină, ceea ce îl face să se adapteze oricărei încăperi a casei tale. Este imprimat în tehnologie HD pe hârtie de 170 g/mp de calitate superioară și îl găsești în variantele 20 x 30 cm, 30 x 45 cm, 40 x 60 cm. 

Mică lecție de libertate și bucurie, orice ar însemna asta pentru tine: posterul Learning to Fly, pentru o amenajare conținută și calmă, în care nu ne-ar surpinde nici niște note Wabi Sabi, cu materiale naturale și estetică atemporală. Dimensiuni: 20 x 30 cm, 30 x 45 cm, 40 x 60 cm

Tabloul Colourful Zebra este o schimbare cool pe care o poți aduce unui birou, mai ales dacă are ferestre mari, stil industrial și duce lipsă de culoare. Dimensiuni: 120 x 80 cm, 60 x 40 cm, 90 x 60 cm. 

Pentru camera celui mic: maxi schimbări pentru mini-iubitori de design

Sincer, sunt atât de simpatice încât nu am fi mirați să descoperim aceste postere sau modele de tapet și într-o cameră pentru adulți cu spirit ludic 😄. Sunt colorate și inspiraționale, gata să fie pretext pentru povești și să scurteze timpul pe care îl petreci adormindu-i pe cei mici.

🛒 Sunt inodore și ușor de curățat, așa că protejează sănătatea copiilor și nu-ți vor da bătăi de cap la curățenie.

Penthouse Window Birch Forest View, un vis pentru micii aventurieri cu dor de călătorie. Ne place mult asemănarea cu o ilustrație și o vedem înconjurată de piese de mobilier din materiale naturale și texturate. 

În basme culorile sunt saturate, contururile sunt mereu diluate, iar “imposibil” nu s-a inventat: tapetul Moonie Vivid este dovada. În plus, reproduce una dintre acuarelele pictoriței poloneze Paula Poprawska și aduce iepurași prietenoși în anturajul micuțului tău, deci are votul nostru! 🐰 Dimensiuni: 100 x 300 cm (o fâșie)

Un urs zâmbitor, căruia îi stă bine în roșu? Posterul Little Bear vine în variantele 20 x 30 cm, 30 x 45 cm sau 40 x 60 cm.

Playful Llama, o nouă atitudine a deja cunoscutei No Drama Llama, este alegerea perfectă pentru case cu o pasiune pentru tărâmuri îndepărtate și fauna lor. Posterul omonim vine în dimensiunile 20 x 30 cm, 30 x 45 cm, 40 x 60 cm. 

În final, două idei BONUS: ce poți face cu un paravan? 

Pentru că ai rămas aici până la final, îți oferim două idei-bonus de adăugat pe lista ta de shopping, dacă și casa ta are nevoie de schimbări fulminante care fac economie de timp și efort. Ne-au atras atenția aceste paravane, cu ajutorul cărora poți crea zone distincte într-o încăpere – ca fundal pentru ședințele pe Zoom, de exemplu, în timp ce ai tăi își pot petrece ziua pe canapea. Separați, dar împreună :).

🛒 Paravanele sunt create din pânză flaușată pe suport de lemn și vin în variante de 3 sau 5 părți pliabile. Din perspectiva designului, oferta decomuse.ro este extrem de generoasă, sigur vei găsi modelul potrivit pentru stilul casei tale.

Paravanul Graffiti Beauty II, pentru interioare unde culoarea nu e chiar la ordinea zilei. Dimensiuni: 225 x 172 cm

White Fortress, pentru prințesele din voi 😊 Dimensiuni: 135 x 172 cm

Poți să iei legătura cu Decomuse.ro aici:

📢 Website: www.decomuse.ro
📢 Email: contact@decomuse.ro
📢 Telefon: 0720 145 123

Imagini: prin Decomuse.ro

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed