De azi până în weekend, Visual Playground 2019 aduce expoziția Baugasm Solo Show!

Mai exact, în perioada 10-14 aprilie, la Qreator by IQOS, ca parte a festivalului de ilustrație și design Visual Playground. Expoziția cuprinde lucrări din ultimii ani, printuri, proiecții și instalații video, oferind o perspectivă inedită despre artă în contextul noilor tehnologii.

Baugasm

Designer, conform artiștilor; artist, după părerea designerilor – Vasjen Kantro s-a remarcat în peisajul internațional prin compozițiile sale abstracte, în care îmbină dragostea pentru culoare, artă digitală, design și tipografie. Artistul albanez și-a început cariera ca designer de coperte de album pentru muzică electronică și a lucrat apoi pentru clienții prestigioși precum Adobe, Coca-Cola și Converse.

Baugasm

Însă proiectul care i-a adus renumele internațional este, cu siguranță, Baugasm, în cadrul căruia Vasjen și-a propus să realizeze un poster pe zi, timp de 365 de zile. Trei ani mai târziu, proiectul continuă și impresionează constant prin originalitate, îndrăzneală și perseverență. Devenit viral pe rețelele de socializare, Baugasm s-a transformat într-un model de referință pentru designerii din toată lumea, iar creatorul său a susținut cursuri și conferințe TED în care detaliază procesul.

Baugasm
Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 10-14 aprilie 2019 la Qreator și este un eveniment de neratat, atât pentru profesioniștii din domeniile creative, cât și pentru publicul interesat de artă digitală experimentală.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed