Weekendul acesta, hai să descoperim orașul fresh! Înainte sau după ce vizitezi Made in RO #13, firește!

Ne cunoști deja, suntem animale urbane, care abia așteaptă ocazia să descopere noutățile orașului, așa că, în weekend, de ce să nu ne folosim și de Made in RO #13 #FlowerPower pentru asta? 🙂 E simplu: am pus la punct un mini-program de explorare/relaxare coordonat de câteva dintre proiectele pe care le vei găsi sâmbătă și duminică – 6-7 aprilie – la Impact Hub Bucharest (Splaiul Unirii 165, Timpuri Noi Square, clădirea 2, etajul 1). #FlowerPower în orașul fresh! ??

#FlowerPower

Ne găsești la Made in RO #13 sâmbătă și duminică, între orele 11 și 20. Nu uita să dai Going aici.

Bună dimineața! Cafea? 

fresh

Dacă nu, atunci ceai. Sau suc de portocale. Sau doar apă cu lămâie. Indiferent ce ai alege, piesele Sandra Berghianu Ceramics se potrivesc bine în peisajul dimineții tocmai pentru că sunt prietenoase și jucăușe, dar totodată elegante. Ba mai mult, sunt făcute la roata olarului, din gresie sau porțelan, ceea ce le dă un aport de spontaneitate și dinamism, și jonglează cu echilibrul și dezechilibrul continuu.

Haide, tic-tac-tic-tac!

fresh

De fapt, nu suntem siguri că ceasurile de perete Deco-Box scot exact acest ticăit clasic. De altfel, sunt atât de puțin clasice, că e improbabil sunetul: sunt create din lemn de esență tare, geometrice, simetrice și pictate electrizant, cât să te energizeze pentru o nouă zi.

Gata pentru picnic!

freshNu te complica prea mult cu vestimentația, trebuie să te simți suficient de confortabil pentru explorări și să ai libertate de mișcare. De exemplu, ce zici de o rochie de la KoModa, #NewEntry în #CartierulFashion al Made in RO #13: e creată din țesături naturale (in, bumbac, mătase) și e suficient de versatilă cât să intre și în tabăra ținutelor minimaliste, și în cea a clasicelor with a twist. Nu uita acasă nici “arsenalul” pentru picnic la iarna verde a orașului!

Pe cai!*

freshSau, mai bine, pe bicicletă, cât să te miști mai ușor prin oraș! Și dacă tot ești aici, nu uita de noua ta șapcă semnată de atelierul de creație artizanală Ralitza, #NewEntry la Made in RO #13 :).

O pauză pentru desert? 

fresh

Meriți să te răsfeți în momentele de respiro ale zilei tale de explorat, nu? Mai ales dacă te răsfeți responsabil, cu dulciuri preparate exclusiv pe bază de îndulcitori naturali, așa cum sunt cele de la Sweeteria (#NewEntry în CartierulFood al Made in RO #13). În plus, au package design inclus, așa cum ne place nouă! 🙂

Idicel

Sau poate o ciocolată Bean to Bar de la Prăvălia Idicel din Calea Floreasca? Package designul e la loc de cinste și aici, iar aromele aduc în față un pic de modernitate, dar fără exagerări exotice: de la prune și pălincă, la nucă și sare, fistic, sare de mare și piper. În plus, trebuie neapărat să vezi prăvălia, e clar un hidden jam al orașului 🙂 .

E liber la bere!


The Beer Institute
Mai ales dacă este o bere artizanală produsă în România și adusă la #MadeinRO de The Beer Institute. Ai de ales dintre zeci de stiluri de beri, de la PILSNER la LAGER, de la PALE ALE până la IPA și WEISSBEER, cu busuioc, ciocolată, afine, scorțișoară, vanilie și alte combinații îndrăznețe.

O seară liiiină.

freshAtât de lină că nici nu sfârșim urarea cu un semn al exclamării 🙂 . După o zi întreagă de plimbări, retrage-te acasă, adaugă o pătură pufoasă creată de Kardelia (#NewEntry Made in RO) din fire gigant de lână naturală de merinos și ai aproape gata momentul de pace și bucurie 🙂 .

freshSpuneam “aproape gata” pentru că s-ar potrivi în scenariu și o lampă GLŌM ca să fie totul pe poziții. Este un alt #NewEntry Made in RO și are la bază doar bucăți de lemn căzut, niciodată tăiat, fie proaspăt, fie vechi, cules uneori din locuri îndepărtate de orice așezare, tratat și prelucrat manual și minimal. ??

*Bonus

fresh Iar dacă nu ești neapărat the bike type, ce-ar fi să-ți faci explorarea urbană pe trotinetă? De exemplu, o trotinetă electrică de la Trotinet, pe care o să ai ocazia să o testezi în weekend chiar la Made in RO! Așteptăm să ne spui după aceea cum ți s-a părut 🙂 .

Pentru întreaga selecție a brandurilor și designerilor prezenți la Made in RO #13 #FlowerPower, vizitează-ne weekendul acesta, pe 6-7 aprilie, la Impact Hub Bucharest (Splaiul Unirii 165, Timpuri Noi Square, clădirea 2, etajul 1), între orele 11.00 și 20.00. Ai toate detaliile aici!

#FlowerPower

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed