De vară insulară: cât de boho poate Grecia să fie?

Dacă ai căutat vreodată cea mai instagramabilă rochie cu care să te plimbi și pe o plajă, în vacanță (mai ales dacă plaja este pe tărâmuri grecești), și printre betoane urbane, când ești acasă și doar visezi la vacanță, atunci lista noastră de produse cool made in Greece îți dă idei. Idei boho, brodate și structurate, pe care le-am pus deja în shopping cart, recunoaștem: vin de la brandul fashion Devotion Twins (pe care l-am descoperit chiar într-o vacanță în insula Lefkada) și croiesc un adevărat spectacol vizual din moștenirea culturală și arhitecturală a Greciei Antice.

Designerul atenian Athina Parnasa a lansat brandul Devotion Twins în 2013, ca o dedicație pentru fii săi gemeni, dar și pentru ethos-ul grecesc. De pildă, o să remarci motive grafice și simboluri care stilizează natura și aduc detaliile arhitecturale antice în contemporan,  totul în piese vestimentare care își trag cromatica direct din apusurile Greciei.

Citește și: De vorbă cu designerul Carmen Emanuela Popa despre fashion experimental

Ne-au plăcut mult croielile ample, conștiente că vara nu înseamnă automat reducerea materialelor la minimum, ci mai degrabă materiale naturale, în care pielea respiră ușor, și tipare care lasă libertate de mișcare .

Sustenabilitatea este un alt element cheie: colecțiile Devotion Twins sunt gândite să lase minimum de reziduuri în urmă 😉.

Ca urmare, în ultimii ani, Devotion Twins și-a extins portofoliul, așa că pe lângă piesele fashion include acum și o colecție de țesături home & deco: uneori, să te asortezi perfect cu pernele și așternuturile de pat nu este deloc o idee rea. Le vedem în amenajări luminoase boho-minimaliste, care își așteaptă propriile obiecte statement, cu vacanță inclusă 🌞.

Fotografii: prin Devotion Twins

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed