Delta Studio deschide al doilea showroom la Cluj-Napoca, în parteneriat cu Porcelanosa Grupo

Știi că nu putem sta mult timp departe de Cluj-Napoca, fie offline, fie online. Așa că atunci când am aflat că prietenii de la Delta Studio, lider național în domeniul amenajărilor interioare, au inaugurat la sfârșitul săptămânii trecute cel de-al doilea showroom din Cluj-Napoca, ne-am dat seama că e obligatoriu să-ți dăm de veste. Spațiul de 500 mp din incinta Park Lake (vis-a-vis de Iulius Mall) este amenajat cu finisaje exclusiviste, sanitare și mobilier de top, așa cum ne-am obișnuit în cazul tuturor showroom-urilor Delta Studio.

Cluj NapocaCluj NapocaCluj NapocaEchipa Delta Studio Cluj-Napoca și Dragoș Bonea, director general Delta Studio.

„Prin deschiderea acestui nou showrom în Cluj ne propunem să aducem un element de noutate pe piața locală, prin soluții de amenajare interioară conform celor mai noi tendințe în design și tehnologie. Parteneriatul  cu grupul spaniol Porcelanosa, lider mondial în domeniu, reprezintă o garanție în acest sens”, a spus Dragoș Bonea, director general Delta Studio.

Cluj-Napoca

Jorge García, reprezentant Porcelanosa Grupo

„Este primul showroom Porcelanosa pe care îl deschidem în Cluj-Napoca, după ani întregi în care am încercat să intrăm pe această piață. Până acum, ne-a fost practic imposibil, deoarece piața clujeană era concentrată pe materiale economice. Datorită boom-ului imobiliar (inclusiv cu prețuri de vânzare pe metrul pătrat mai mari decât în București) și împreună cu cel mai important partener Porcelanosa din România, Delta Studio – de altfel singurul cu potențialul necesar pentru a realiza acest „pariu” alături de noi – sperăm să putem intra pe segmentul rezidențial premium”, a declarat Jorge García, reprezentant Porcelanosa Grupo.

Cluj Napoca

Cluj_Napoca

Amenajare cu piese Ditre Italia, PORCELANOSA, Calligaris și Wall&decò în showroom-ul Delta Studio și Porcelanosa din Cluj-Napoca. 

Inaugurarea de acum câteva zile vine ca urmare a celei din luna mai 2018, când Delta Studio a inaugurat primul său showroom din Cluj-Napoca, pe strada București nr. 89 în colaborare cu producătorul Kerama Marazzi.

Cluj Napoca

Amenajare cu piese NOVA LUCEViucorpFormmat și Falmec Romania în showroom-ul Delta Studio din Cluj-Napoca.  Cluj_Napoca

Amenajare cu piese Formmat și Franke Group în showroom-ul Delta Studio din Cluj-Napoca. 

Poți vizita noul showroom Delta Studio de luni până sâmbătă pe Str. Galați nr. 2, în incinta Park Lake, vis-a-vis de Iulius Mall.

Cluj Napoca

Fotografii: prin Delta Studio

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed