Delta Studio devine furnizor exclusiv al brandului Laufen în România

Înainte să intrăm în vacanța de iarnă, îți povesteamDelta Studio, liderul pe piața amenajărilor interioare din România, a decernat premiile Smart Luxury, competiția care a reunit 70 de propuneri de amenajare inteligentă a unui apartament. Inițiativele Smart Luxury continuă și anul acesta la Delta Studio: soluții pentru amenajări de cea mai bună calitate, în acord cu ultimele tendințe, concomitent cu un buget mediu, dar gestionat inteligent, care permite asocierea designului accesibil cu elementele luxury. Iar proaspăt încheiatul parteneriat în exclusivitate cu Laufen este dovada clară 🙂 .

The New Classic – Marcel Wanders 

Fondat în Elveția și având o tradiție de peste 125 ani în creația și producția de obiecte sanitare, Laufen este în prezent un actor important pe piața internațională, ca brand premium al Grupului Roca. Portofoliul Laufen urmărește simbioza dintre design, calitate și funcționalitate și dezvoltă deopotrivă serii de produse pentru proiecte curente, cât și serii exclusive pentru ambiente extravagante.

SONAR – Patricia Urquiola

VAL – Konstantin Grcic

Laufen s-a remarcat printr-o strânsă colaborare cu arhitecți și designeri celebri, care a dus la crearea unor serii unice de produse, remarcabile ca design și extrem de practice în același timp. Nume precum Patricia Urquiola, Marcel Wanders, Konstantin Grcic, Toan Nguyen sau Stefano Giovannoni semnează colecții de produse cu un design modern, minimalist sau eclectic, serii cu personalitate proprie menite să răspundă unor cerințe și gusturi dintre cele mai diverse.

The New Classic – Marcel Wanders 

VAL – Konstantin Grcic

Parteneriatul dintre Delta Studio și Laufen aduce astfel publicului produse de excepție, cu o estetică selectă și rigoare funcțională elvețiană. Rețeaua națională de showroom-uri și platforma online Delta Studio prezintă și aduc în exclusivitate pieței din România colecțiile construite pe tradiția Laufen și colaborările cu designeri de renume.

VAL – Konstantin Grcic

Fotografii: prin Delta Studio

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed