Delta Studio pregătește Albumul de Design Interior al anului 2017! Fii sigur că ajungi în paginile lui.

Dragi arhitecți și designeri de interior, Delta Studio are planuri mari pentru 2017, care vă implică! Iar pregătirile au început deja.

În decembrie anul aceasta va fi lansat Albumul de Design Interior al anului 2017! Albumul va fi o referință pentru toți iubitorii de design, un trend book și o sursă de inspirație pentru pasionații de lifestyle cu design inclus. Vă dați seama că a vă regăsi în paginile Albumului de Design Interior reprezintă prezența și confirmarea pe o listă care va ajunge atât în mâinile specialiștilor, cât și ale publicului larg interesat de arhitectură și design.

Albumul va fi distribuit național în librării, benzinării și puncte media pe tot parcursul anului viitor.

vizual-call-for-architects

Cum ajungeți în paginile Albumului de Design Interior al anului 2017, creat de Delta Studio?

Recomandarea noastră este să vă trimiteți cât de curând cele mai recente proiecte finalizate de arhitectură și design interior la marketing@deltastudio.ro. 
Deadline-ul oficial pentru aplicații este pe 1 septembrie!
Proiectele selectate vor fi premiate în cadrul unei Gale, ce va marca și lansarea albumului, în decembrie 2016.

Cum aplicați?

Trimiteți la marketing@deltastudio.ro cele mai recente proiecte de arhitectură şi design interior (maximum 5  proiecte) pe care le-ați finalizat. Fiecare proiect finalizat trebuie să fie reprezentat de maximum 10 imagini low res şi să conţină o descriere concisă a conceptului: oraşul, suprafaţa spaţiului, data finalizării, detalii despre concept şi implementarea acestuia.

Echipa Delta Studio va alege cele mai reușite și creative proiecte.

alte_coperti-1

Atenție! Poți aplica cu orice proiecte recent finalizate pe care tu le consideri reușite și creative: proiecte de ahitectură, design interior, amenajării de spații publice sau private etc. Colaborarea cu Delta Studio pentru aceste proiecte nu reprezintă o condiție pentru a fi sau nu selectat în album.

De asemenea, în paralel cu pregătirile pentru Albumul de Design Interior al anului 2017, Delta Studio a început conturarea unei platforme care să-i reunească pe arhitecții și designerii de interior, prezentându-le proiectele și realizând scurte interviuri-video cu aceștia. Și nu este vorba doar despre arhitecții și designerii cu care colaborează deja. Iată cum poate arăta profilul tău complet.

alte_coperti-2

Fii cu ochii și pe canalul de Youtube Delta Studio și, cel mai bine, abonează-te, pentru că sunt postate constant interviuri cu arhitecți&designeri, tutoriale, prezentări de amenajări fresh, noutăți internaționale, dar și cele de pe scena locală, disponibile prin Delta Studio. Preferatele noastre sunt interviurile cu designerii și arhitecții implicați în crearea colecțiilor pentru brandul de design românesc Formmat. 🙂

Fiind la rândul nostru o platformă care adună laolaltă creativii din România și face legăturile și colaborările mai accesibile, apreciem inițiativa Delta Studio, iar pe voi vă încurajăm să aplicați cu proiectele recent finalizate atât pentru prezența în Albumul de Design Interior al anului 2017, cât și în paginile online dedicate arhitecților și designerilor de interior de pe site-ul Delta Studio.

Spor și succes în procesul de selecție! Ne vedem în Album. 🙂

Foto: prin Delta Studio

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed