Design Animal #4: despre cum 3 animale domestice te ajută cu depozitarea

Se spune că bucătăria este inima casei. Și ca oricărei inimi, îi stă mai bine plină 🙂 . Totuși, pentru că știm că secretul pentru o viață măcar un pic mai echilibrată este organizarea, ce-ar fi să mai eliberăm un pic blatul de lucru de cănile care nu mai încap în dulap, să iei farfuriile în plus din scurgătorul de vase și să nu te mai chinui să înghesui pe etajeră ultimele cești rătăcite?

E timpul pentru o comodă-wow în living sau în dining. Îți vine în ajutor un alai de animale domestice: o vacă, un porc sau chiar o gâscă! Nu glumim, scroll mai jos. 🙂

Colecția Sending Animals de la Seletti (design Marcantonio Raimondi Malerba) este personajul principal al episodului cu numărul 4 al serialului nostru Design Animal. Cele trei tipuri de dulapuri “animalice” sunt construite din panouri de lemn natur, au uși, rafturi și sertare și se ridică la dimensiunile unei vaci / unui porc / unei gâște. La capitolul mici și utile: pe uși apar etichete de avertizare “fragile”, “glass” și “this way up”.

Dulapul Sending Cow, cel mai încăpător, ascunde chiar și o măsuță rabatabilă în spatele ușii centrale. Pentru mici pregătiri de ultim moment sau un snack inopinat. 

Dulapul Sending Pig transformă și interiorul picioarelor animalului în spații de depozitare. L-am zărit, la noi, în mansarda casei care găzduiește Atelier Anda Roman.  

Sending Goose îți oferă și un loc de șezut, pe lângă mici spații de depozitare.

Însă ce oferă toate 3, mai presus de orice: acel wow-factor, pe care îl poți obține dacă intervii în decor cu un obiect-vedetă.

Fotografii: prin Seletti

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed