Design your world now

Dacă ați vizitat expoziția centrală de la Palatul Știrbei a Romanian Design Week, ați putut vedea și proiectul It’s your world, dăruit de Intel România și realizat în colaborare cu creatorul de stil personal Ana Maria Morodan, designerul care realizează povești cu obiecte – Anca Fetcu şi talentatul violonist Alexandru Tomescu.

Intel-Romania_Its-your-world-now1

Fanii tehnologiei şi ai designului au fost invitaţi pe pagina oficială de Facebook Intel România să comunice cu Ana Morodan şi Anca Fetcu pentru realizarea “tailor made” a zece obiecte convertibile de stil personal şi design interior, cu forma, culoarea, dimensiunea şi utilitatea pe care şi-o doresc.

Acestea au fost expuse în perioada 17-26 mai în cadrul Romanian Design Week, la Palatul Ştirbei din Capitală. Stay tuned pentru că, începand cu luna iunie, Intel va oferi produsele realizate ca premii, pe Facebook.

 


ntel-Romania_Its-your-world-now designist 3

Ana Morodan şi Anca Fetcu au avut ca punct de inspiraţie pentru crearea celor 10 obiecte Ultrabook-uri convertibile care pot fi utilizate fie ca laptop clasic, când vor avea nevoie pentru a fi creative, fie ca tabletă, când doresc să navigheze şi să se distreze online.

ntel-Romania_Its-your-world-now designist 4

Alexandru Tomescu s-a alăturat proiectului It’s your world now, iar în turneul  său naţional Bach to Basics, este echipat cu un Ultrabook convertibil. Echipa tehnică a lui Alexandru va comanda show-ul de lumini din timpul turneului tot de pe un Ultrabook.

ntel-Romania_Its-your-world-now designist 8Ana Morodan este autoarea celui mai vizitat blog de personal style din România, www.highstreetcardigans.com şi cel mai râvnit personal shopper.

În proiectul It’s your world now, ea a creat 5 obiecte de stil personal convertibile (cu cel puţin două forme distincte şi două utilizări diferite) “consiliată” de fani şi susţinută de Ultrabook-ul Asus Taichi inspirat de Intel.

ntel-Romania_Its-your-world-now designist 9

ntel-Romania_Its-your-world-now designist 20

Pe Anca Fetcu o cunoașteți deja. S-a remarcat în designul contemporan creând obiecte inedite, promovate pe site-ul propriu, www.ancafetcu.com şi admirate și pe designist.ro, într-un interviu realizat cu ea acum 1 an și jumătate.

ntel-Romania_Its-your-world-now designist 21

În campania It’s your world now, Anca face echipă cu Ultrabook-ul Dell XPS inspirat de Intel. Utilizat în mod standard, ca laptop, Dell XPS i-a oferit toată puterea de procesare de care a avut nevoie pentru a realiza schiţele celor cinci obiecte de design convertibile (cu cel puţin două forme distincte şi două utilizări diferite), sugerate de fani.

ntel-Romania_Its-your-world-now designist 5ntel-Romania_Its-your-world-now designist 6ntel-Romania_Its-your-world-now designist 7

 

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed