Designerul Karim Rashid colaborează pentru prima oară cu un brand românesc: Delta Studio

Poate că anul acesta a fost un carusel de vești mai degrabă tulburi, dar, spre final, pare să recupereze teren și ne aduce un spectacol al culorii și formelor fluide sub forma noii colecții de obiecte sanitare și mobilier de baie DALET Color by Karim – da, Karim Rashid, faimosul designer 😉.

DALET este brandul românesc de obiecte sanitare și mobilier de baie aflat în portofoliul Delta Studio și destinat segmentului smart luxury.

„Este pentru prima dată când renumitul designer Karim Rashid semnează o colecție de obiecte sanitare produse de un brand românesc. Colaborarea dintre Karim Rashid și brandul DALET este un rezultat al preocupării noastre constante în privința inovației și creativității și vizează designul și selecția culorilor pentru produsele din colecția DALET Color by Karim pentru amenajarea băii. Această colaborare reprezintă o recunoaștere a calității produselor DALET și un proces de a aduce în casele românilor cele mai noi tendințe și inovații din industrie, cultivându-le gustul pentru frumos”, a declarat Dragoș Bonea, proprietar al furnizorului de amenajări interioare Delta Studio, din portofoliul căruia face parte brandul DALET.

Lavoar COLOR roz

Lavoar COLOR verde

Rashid a semnat nu doar designul lavoarelor, ci și selecția a peste 15 tonuri de culoare pentru lavoare și căzi: trecând prin ocru intens, verde temperat și roz pudră. Sunt piese create atât pentru amenajări minimaliste, cât şi pentru băi cu design clasic adus ușor în contemporan.

„Mulți dintre noi am crescut în locuințe cu băi cât se poate de comune, dotate cu obiecte sanitare albe. Odată cu lansarea brandului DALET, ne-am propus să transformăm acest spațiu prin integrarea unor produse de autor și a unor soluții de amenajare semnate de arhitecți talentați din România. Ne dorim ca baia să fie mai mult decât un spațiu cu rol funcțional și de aceea, pentru gama de obiecte sanitare colorate, am ales viziunea lui Karim Rashid, care va aduce culoare și stil”, a completat Dragoș Bonea.

Lavoar COLOR negru

Produsele pot fi comandate online de pe site-ul www.deltastudio.ro, www.dalet.ro sau prin rețeaua de distribuitori a brandului. Poți vedea noua colecție și în showroomurile Delta Studio, unde vei putea primi un pachet complet de servicii, care include consultanţă în amenjarea şi realizarea proiectului până la transport, montaj, garanţie şi postgaranţie.

Lavoar COLOR negru

Lavoar COLOR verde

Investițiile în dezvoltarea brandului Dalet au atins nivelul de 2,5 milioane de euro și au fost demarate acum patru ani, pornind de la experiența Delta Studio în a identifica tendințele moderne în designul de interior. În prezent, gama Dalet include un număr de 650 de produse.

Fotografii: prin DALET

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed