Tu știi câte zile mai sunt până la Crăciun?

Nu, nu am început să le numărăm prea devreme, pur și simplu Crăciunul parcă se apropie anul acesta mult mai repede decât de obicei (apropo, mai sunt fix 29 de zile). Dar noi spunem că nu-i rău deloc: putem începe deja să ne pregătim! La asta s-a gândit și echipa Mauverien, care, în colaborare cu Eightera Wood Art, a creat calendarele Advent* Christmas Day și Christmas Night din materiale sustenabile .

*Dacă nu ești familiarizat cu această tradiție, calendarele Advent au o multitudine de forme, cu sau fără ornamente suplimentare, și marchează în moduri creative zilele rămase până la Crăciun.   

Design-ul calendarului este, de fapt, un proiect care pune pe perete abilitățile celor două brand-uri: print-ul digital în țesătură de bumbac, cu cerneală eco pe bază de apă (by Mauverien) și gravura laser în lemn (by Eightera Wood Art). Fiecare calendar vine însoțit de câte 6 ornamente din lemn și suportul din placaj de mesteacăn poate fi personalizat cu un mesaj, un nume sau un simbol, la alegere. Iar rezultatul se integrează bine de tot într-o amenajare minimalistă 😊.

Grăbește-te, calendarele te așteaptă pe www.mauverien.com și www.eighterawoodart.ro și zilele acestea au un preț redus – 219 lei.

Iar despre Mauverien vei auzi mai multe la Made in RO online, care va avea loc în perioada 10-20 decembrie. Stai cu ochii și cursorul pe Designist.ro pentru următoarele povești 🎁.

Foto: via Mauverien

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed